Home > Hiburan > (29 FOTO) Majlis Resepsi Perkahwinan Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila |

(29 FOTO) Majlis Resepsi Perkahwinan Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila |

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.



Pada 31 Maret lalu, Sharnaaz Ahmad selamat diijabkabulkan dengan Noor Nabila hanya dengan sekali lafaz saja. Untuk merayakan rumah tangga yang baru dibangun, kemarin pasangan ini telah mengadakan acara resepsi yang tampak mewah dan meriah di The Royale Chulan Damansara.

Jika melihat dari pakaian Sharnaaz dan Noor Nabila, mereka persis seperti putri raja bersama "prince charming" nya. Rata-rata penggemar merasa agak kagum melihat kemeriahan acara mereka. Maklum, majlis bertandang akan diadakan pada 8 April in di Penang.

Kami mendoakan agar pasangan ini tetap bahagia sampai ke surga dan diberikan rezeki untuk menimang cahaya mata banyak seperti yang Sharnaaz impikan.

Berikut kami sertakan beberapa foto sekitar majlis resepsi pernikahan Sharnaaz dan Noor Nabila khusus buat Anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto: Wedlocx / Bcreative Productions



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggung jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Pastikan Anda berpikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komentar Anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab Anda sendiri.

31 responses to (29 FOTO) Majlis Resepsi Pernikahan Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila

  1. meluataku mengatakan:

    Pretty !!!

    Moga berkekalan..amin

    • ekk mengatakan:

      Semua cantik-cantik..perfect takda cacat cela..cuma kalau adik-adik dia Atisha dgn ameera tu diet sikit untuk mengurangi pemendekan mungkin lagi berseri..hehehehe peace no war

    • aunty jijah mengatakan:

      based on my observation, mmg sama cantik sama padan 2 org ni.
      wlaupun selalu upload gmbar before this but somehow diorg punya aura kahwin agak menonjol, everything looks nice.
      and these 2 yg salu dikecam oleh msyrkat banyak sblum ni, skali kawin gmba cantik, semua org trus lupa, xde sape nak kecam dah. haha
      same goes to adik nelofa yg miss khan apa tu nama dia aku lupa dah, bila dia buka tudg kena kecam kemain lagi, tpi time nabila kawin / mlm berinai, takde sape ckp apa dah.
      maybe its true Melayu mudah Lupa.
      tapi beringat la juga bila korg2 nak kecam mengecam ni,
      last2 korg juga yg puji balik, sudah2 la melayu ..

    • IW mengatakan:

      semua cantik belaka,
      kecuali
      backdrop pelamin dia dah mcm logo "Buddha Tzu Chi" yg warna hijau, colour je kot lain.

      ambik lah raffesia or rose ke, kan molek

  2. dayah sodd mengatakan:

    simple n cantik … ..muka nabila npk classy ..

  3. sesiapasahaja mengatakan:

    Gorgeous Nabila! perfect bride and groom <3

  4. KATAK mengatakan:

    JANDA TAPI BERSERI jugak..tapi SI ND TU ??

  5. clit_ris mengatakan:

    Sebulan dua mulai le kaki tangan naik terjang. Ni kaki pukul pompuan dan masih ada pompuan yg bodoh dan desprate untuk kawen dgn jantan sebegini rupa. Dia hanya aktor, tidak ada masa depan dan tidak mampu untuk jaga anak bini. Habis nanti harta duit bini diambil untuk menampung kehidupan mewah dia.

    Genetika seperti jantan ini jangan kita turunkan sebab ia tergolong dari genetik lemah pikiran dan tak akan maju. Tak mari kita beramai-ramai berdoa agar pernikahan ini sesigkat mungkin dan insyallah minah ini akan tersadar dari kesalahannya

  6. Heartfelt Warm Congrats to both. Exclusive & elegant indeed! May Allah blessed you both with blissful marriage till jannah, Inshaallah – Ameen!

  7. minah jambu suka sahara Yaakop mengatakan:

    catek betol Nabila..cute n muka very the exclusive..tahniah Nabila n shahnaz semoga bahgia n semoga di murahkn rezeki n di lindungi Allah selalu ..

  8. el mengatakan:

    Baju penganten nabila sopan aje, anggun very simple

  9. anon mengatakan:

    gemok2 montoknyer family belah pompuan, adik2 c lopa tu whoaaa

  10. bedah mengatakan:

    Semua adik beradik dia ade tahi lalat. Keturunan tahi lalat ni. Atisha dgn amira tu canti lagi Atisha

  11. anon mengatakan:

    biasa2 ja Nabila tu cuma sebab mekap di hari pengantin tu jer … haaa aku bkn macai shila amzah hokayyyy

  12. Anonymous mengatakan:

    berseri muka noor nabila .. classy .. suka ..

  13. aih mengatakan:

    gambar tujuh tu … kain tu jarang ke .. atau mmg design cam tu? ..

  14. suka lah dengan majlis kawin mereka ni …
    busana, make up, semuanya menarik.

  15. CANTIK mengatakan:

    aku x minat pun dgn diaorang ni … tp 1 j nak ckp..baju nabila perfect … simple dan x dedah..dr akad nikah smpi sanding … nmpk sopan aje

  16. MAK JEMAH mengatakan:

    TIADA YG SPESIAL PUN ……

  17. Anonymous mengatakan:

    cantik … nmpk anggun x serabut.

  18. bukan penggemar shila amzah mengatakan:

    Yg pakat kutuk majlis org ni dah kawin ke belum? Korang mampu ke buat gini? Entah entah korang nikah kat kantor kadi je. Takde buat acara. Sempurna apa acara diaorang ni. Baju sopan. Dewan kemas. Takde serabai. Putih. mulus. Gitu br majlis kawin. Sedap mata memandang. Gambar semua menarik. Pandai fotografer diaorang ni. Kedua pengantin ada seri meskipun Nabila tu janda. Yg dara pun kalau silap makeup pun ke laut juga jawabnya.

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *