Home > Berita > 4 GADIS BERTUDUNG TUNJUK LUCAH!

4 GADIS BERTUDUNG TUNJUK LUCAH!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

4 GADIS BERTUDUNG TUNJUK LUCAH!-Muka cantik comel molek dengan siap bertudung namun bukan lagi ukuran pada bagi menilai seseorang gadis.mungkin menarlah bak kata pepata,gadis bertudung tidak semestinya melambangkan hatinya yang suci mahupun sifatnya yang baik tapi disebaliknya!
awek tudung bogel
Admin pun tidak pasti apakah motif empat orang gadis molek ini dengan menyusun perkataan di dalam kertas yang berbunyi “Will You Fuck Me”.dalam bahasa melayu ” Anda Akan Setubuhi Saya”.!.. netah betul ke tidak bahasa yang admin gunakan..hehe.. yang pastinya perkataan itu adalah lucah dan sangat memalukan apa lagi mereka ini adalah gadis-gadis muda dan bertudung.

Apa pun.di harap perkara sebegini jangan di ikut-ikutkan.ianya akan merosakkan bangsa kita sendiri jangan jadi seperti orang barat yang bebas seperti binatang!..tak mahu di panggil binatang so jaga lah kelakuan anda dari segi sifat dan sebagainya.. 🙂

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

2 comments

  1. Assalamualaikum…

    Memang pelik pada apa yang mereka buat… dan sangat tak patut kerana melanggar dari segi akhlak dan moral Islam dan bangsa Melayu. Tetapi kemungkinan lain ialah gambar itu telah diubahsuai.. Pada kertas yang mereka pegang, masih terdapat ruangan yang boleh diedit.. Zaman kini, video palsu pun boleh direka walaupun bukan orang yang sebenar ada di rakam pada video tu.. Imej dari mulut tertutup jadi terbuka pun boleh dibuat, maka gambar sebegini tak terkecuali dari mangsa edit….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *