Home > Berita > 7 GAMBAR HOT KEKASIH BARU SHAH JASZLE!

7 GAMBAR HOT KEKASIH BARU SHAH JASZLE!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

7 GAMBAR HOT KEKASIH BARU SHAH JASZLE!,NAMA KEKASIH SHAH JASZLE,GIRLFRIEND BARU SHAH JASZLE,AWEK BARU SHAH JASZLE,FOTO SEKSI KEKASIH SHAH JASZLE,GAMBAR SEKSI KEKASIH SHAH JASZLE,GAMBAR TEMAN WANITA SHAH JASZLE,.Tiada siapa menyangka tali pertunangan Shah Jaszle dan Redzwani Puteri yang dibina sejak Disember 2012 sudah putus secara tidak rasmi setelah aktor itu mendedahkan sudah memiliki kekasih baru bernama Hanis Husna.

hanis husna ketat

Orangnya tidaklah secantik dan sejelita Redzwani Puteri namun penampilan wanita itu lebih seksi dan sosial. Mungkin inilah antara punca mengapa Shah Jaszle tertarik dan terpikat.

Sehubungan itu, gelaran perampas kini bertukar tangan daripada Hanez Suraya kepada Hanis Husna. Sebahagian pengikut Shah meninggalkan komen pedas yang menganggap kekasihnya sebagai punca perpisahan aktor kesayangan mereka dengan bekas tunang yang juga pelajar jurusan perubatan di Malaysia Science University (MSU), Shah Alam.

kekasih baru Shah Jaszle seksi

Bagaimanapun, Hanis menerusi Harian Metro menafikan tomahan tersebut dan melahirkan perasaan sedih dituduh merampas tunang orang tanpa mengetahui cerita sebenarnya.

“Saya amat sedih apabila kes ini jadi besar dan orang menghentam saya macam-macam tanpa tahu apa yang berlaku antara Shahz dan tunangnya.”

gambar bogel hanis husna

“Memang saya kekasih Shahz tapi selepas dia tiada apa-apa lagi hubungan dengan tunangnya. Saya sangat tertekan dituduh perampas (tunangan orang) sedangkan orang (luar) tak tahu cerita sebenar.”.sumber-plbgaimacam.blogspot.com

gambar seksi hanis husna10 Foto seksi Hanis Husna, kekasih baru Shah Jaszle1hanis husna bogel

Carian ke artikel ini

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *