Home > Berita > (Adegan Panas) ‘Alhamdulillah, Suami Seorang Yang Sporting..’ – Sharifah Sakinah

(Adegan Panas) ‘Alhamdulillah, Suami Seorang Yang Sporting..’ – Sharifah Sakinah

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

(Adegan Panas) ‘Alhamdulillah, Suami Seorang Yang Sporting..’ – Sharifah Sakinah

kinah

Sharifah Sakinah sememangnya terkenal dengan sifatnya menjadi diri sendiri. Pelakon in akui dia lebih selesa menjadi seperti itu dan tidak kisah pandangan orang lain.

Pelakon Sharifah Sakinah bakal muncul dalam sebuah filem baru berjudul PEKAK tak lama lagi. Filem ini menyaksikan Sharifah Sakinah bakal tampul dengan beberapa agedan yang agak panas.

Antaranya ialah adegan rogol dan juga aksi ghairah yang tentunya membuatkan orang ramai tertanya-tanya apa reaksi suaminya menonton adegan-adegan seperti itu.

Ini komen dari Sharifah Sakinah:

“Alhamdulillah suami seorang yang sporting. Waktu menjalankan penggambaran filem Pekak dia datang dan dia pula bagitahu apa yang patut saya buat. Lagipun dia suka filem, sebab itulah dia kahwin dengan pelakon meskipun dia seorang juruterbang”

“Semua itu lakonan, kita membawa watak orang lain dan itu adalah cabaran sebagai seorang pelakon. Itu semua ialah penerimaan orang ramai. Sebenarnya nak ke atau tak nak mereka tengok juga”

“Cuma kita tak boleh nak sebut pasal agama sebab perkara itu sensitif sangat. Selagi keluarga saya, keluarga mertua dan suami okay, tidak ada masalah,”

Filem Pekak merupakan filem berkenaan seorang pengedar dadah yang pekak lakonan mantap dari Zahiril Adzim, Sharifah Amani dan Sharifah Sakinah. -PENMERAHDOTCOM

Sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *