Home > Berita > Aku Anak Malaysia merdeka

Aku Anak Malaysia merdeka

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

 Aku anak malaysia merdeka,sebab aku dilahirkan di malaysia..haha..

Jomm…korang semua join contest SEO ni.hadiah yang di tawarkan memang berbaloi…aku join sebab aku di ajak..

Untuk join hanya klik banner bendera malaysia itu dan buat entry sama seperti yang saya buat ini tapi itu terpulang pada korang semua nak ikut ke tak…sebenarnya korang tak payah buat entry memanjang pun boleh sbb bukan pasal entry menarik yang di tengok tapi dari search engine optimization,blog siapa yg akan terpapar di top 10 search engine google dan seterusnya….hehe..

Syarat-syarat nanti korang akan tahu bila sampai ke tempat blog  penganjur..

aku tag– 

  1. http://cik-bulan.blogspot.com/ 
  2. http://kizmyself.blogspot.com/ 
  3. http://www.nizamijam.com/ 
  4. http://hafizan-malik.blogspot.com/
  5. http://tulusdarihati.com/ 

#-kalau korang anak malaysia merdeka,korang join lah!!..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

8 comments

  1. insyaallah nanti aku buat..huhu

  2. seo? huuu… kb mmg xpndai.. hheheh

  3. nak gi usha la syarat2 dia jap
    🙂

  4. xpandai lak aku SEO nie..hehe

  5. tQ tag.. Ketam akan join contest ni.. ^^

  6. bahaha..aku bebudak lagi..:D

    *hampa~

  7. sy pun join jugak ni…all the best k 🙂

  8. buat lawatan peserta yg join..merdeka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *