Home > Berita > ANACONDAN’S..!!..jom layan

ANACONDAN’S..!!..jom layan

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

angin hari ini kurang baik lah pulak!…tapi tetap nak update blog yang tak seberapa ni..asalkan update namanya..fuhh..ntah mood ni macam tak cukup garam aje..tak ape hari ini sama-sama kita layan gambar-gambar ANACONDA’S ni!!…

#-sebenarnya aku sukakan anaconda ni..haha..tapi tiada peluang tuk pelihara…so!..tengok pun dah cukup…bertambah baek mood ni bila layan tengok anaconda….

#-gambar di sedut dari tuan google!..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

6 comments

  1. fulamak..geli gak ZouL tengok anaconda ni..teringat pulak cerita Anacondas Blood Orchid ke ape ntah..Besar-besar gedabak Anaconda nya..haha

  2. Sendiri (Lomba Menulis Puisi)

    owalah… serem kali anaconda tuh…

  3. errkk,teringin nak pelihara..?or nak teringin jadi mangse dye..:D

  4. erk.. budak tuh slumber ayam jer eh ngan anaconda tuh..

  5. anakonda??terbaik…zora suka..:)

  6. hahaha…MYHATIKU!!..tahu,xpe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *