Home > Berita > antara icon-icon facebook yang mungkin anda belum tahu

antara icon-icon facebook yang mungkin anda belum tahu

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

sejak akhir-akhir ini blogger.com memang banyak buat masaalah pada pengguna hosting mereka ini termasuk lah saya!.masaalah yang saya maksudkan adalah seperti bulan lepas di mana semua pengguna blogger yang masih belum beli hosting sendiri mereka tidak dapat log in ke akaun masing2 termasuk juga saya dan saya rasa korang pun tahu apa sebab sebenarnya yang berlaku.dan selepas itu pula semalam gangguan sebegitu rupa menimpa kembali dengan masaalah yg sama tapi feedback yg tak serupa.hehe..
dan baru sahaja tadi blogger.com sekali lagi bermasaalah di mana post-post saya yang lepas telah mereka porak porandakan dengan tidak mengikut tarikh lagi.sebagai contoh post saya yang minggu lepas telah mereka pindakan menjadi new post saya untuk hari ini!..jadi..korang tak hairan bin keliru ke?…
tapi rasanya itu tidak mengapa jangan sahaja seperti masaalah yang lepas di mana 2%daripada post saya diorang delete!.tapi lepas tu bagi balik pula..hehe…dengar-dengar sekarang ini blogger.com sedang menaikkan taraf rumah diorang ini mungkin menjadi banglo..hehe….ok lah pa-pe pun biarlah yang penting mereka x delete my blog sudah!……..
ok berbalik pada tajuk di mana kali ini pula saya hanya nak sharekan pada korang semua hasil celik-celik saya di google selama 5 jam berperang mencari icon-icon facebook yang mungkin ramai korang di sana belum pernah lihat apa lagi menggunakannya,betul tak?..cuba korang perhatikan betul-betul pernahkah korang jumpa icon ini selain icon like facebook dan icon share facebook!!!.

 icon ini korang boleh lihat bila korang bina group

icon ini saya pun belum pernah jumpa,baru hari ini,itu pun dengan bantuan tuan google
ini juga
 

dan yang ini sedikit pelik,hehe.korang pernah lihat ke?
 
ini pula sama seperti d no 1 tadi korang boleh lihat bila bina group
dan yang langsung tak pernah,mujur ada google dan bila search dekat yahoo answer kebanyakn komen yang saya dapati mengatakan tuan punya facebook sudah melumpuhkan penggunaan icon tersebut kerana ianya sangat bahaya,

ps/ boleh berperang semua orang kerana ini..hahaha…

amacam ada suka kah!!..klik like facebook kalau betul anda like iye…..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

11 comments

  1. Salam Jo…

    Wah!~ Ada jugak ye icon2 lain… Tapi bila Sis buat group, tyak perasan pulak icon2 yang terlibat… Huhu!~

  2. sis nad-cuba ko celik-celik dekat group tu..hehe…

  3. pelik2 nye..xprnah nampak o jmpe lgsung spnjang duk men fesbuk nihh..

  4. aku klik rock this untuk artikel ini,,hehe

  5. xpenah jumpa pon icon2 nie..huhu

  6. elo bro..aku x pernah jumpa lagi benda2 icon cmtuh..kool la plak heheh..

  7. ok aku nak icon2 ni lol

  8. Nzyrahun-kalo nak order dgn mark tuan facebook tu dan jgn lupa tawar menawar harganya nanti yer..hahaha…

  9. wow.. ada jugak icon mcm tu… kenapa sy belum pernah nmpak? ermmm… misi baru.. cari icon2 di fb sy. hahahaha… ^_^

  10. tidak pernah nampak ikon2 tu..nah lepas ini saya cuba usaha2 kan untuk cari..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *