Home > Berita > antara perkara lelaki itu rumit!betul kah?

antara perkara lelaki itu rumit!betul kah?

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

hi..selamat pagi di hari selasa ini..sy harap pada hari lepas di mana bersempenakan hari ibu kamu semua telah berjumpa dgan ibu masing2 untuk menunaikan tanggungjawab sebagai anak iaitu memberi hadia atau apa2 sahaja yg boleh membuatkan ibu kamu masing2 berasa bahagia dan terus membuatkan kamu itu adalah anak yg amat berguna buat ibu masing2..

tapi lain pula dgn sy..kenapa lain?..ya..sebab ibu jo dah lama meninggal sejak jo form 2 lagi..fuhh..bila sampai aje masa hari ibu memang hati ni sedih tak tertahan.kengkadang tu..bila ingat masa ibu jo masih hidup dulu.air mata keluar juga..hehe..lah biasa lahkan..tapi..kalo dgn awek.ceh..pantang jo nak nangis..hehe..ok..itu aje lah ucapan sy buat hari ibu nie..pada yg masih mempunyai ibu..hargai lah ibu kamu itu seadanya…dan bersempena dgn hari ibu ini juga sy nak kongsikan sedikit hal-hal tentang lelaki ini..pada wanita2 di luar sana.adakah kamu sudah cukup mengenali 

siapakah itu seorang lelaki?..dan adakah betul rumitkah lelaki ini?..hehe..jom..cek out dekat bawah ni..

 
1.Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya.

Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong.

2. Jika kamu berpakaian cantik, dia fikir kamu sedang cuba untuk menggodanya.

Jika tidak, dia kata kamu kekampungan.

3. Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu keras kepala.

Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu tak ada IQ tinggi.

4. Jika kamu lebih pintar daripada dia, dia akan jatuh air muka.

Jika dia yang lebih pintar, dia bilang hebat.

5. Jika kamu tidak cinta padanya, dia akan cuba mendapatkanmu bermati-matian.

Jika kamu mencintainya, dia akan cuba untuk meninggalkanmu.

6. Jika kamu beritahu dia masalahmu, dia kata kamu menyusahkan.

Jika tidak, dia tuduh kamu tidak mempercayainya. .

7. Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti seorang pengasuh .

Jika dia yang cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat.

8. Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai.

Jika dia yang ingkari janjinya, dia melakukannya kerana terpaksa.

9. Jika kamu menyakitinya, kamu sangat kejam.

Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar

untuk dijaga hati.

10. Jika kamu mengirimkan ini pada mereka yg bernama lelaki, mereka pasti bersumpah semua ini tidak benar…

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

9 comments

  1. Mana ada yang rumit tak de laa…salam kenal

  2. hehe..memanglah xde sebab kamal nie kan lelaki..hehe..

  3. SaLaM Jo…

    BeTuL Ka LeLaKi MaCaM Tu? PaTuTLa HuBuNGan SiS TaK PNaH KeKaL… T_____T

  4. sis nad..mungkin kut..hehe…

  5. betol3.. sume tu bohong belaka.. haha XD

  6. hehe..shezwan napr beria sngat nak x betol yu?..tkut ke?haha…

  7. Jadi lelaki cukup senang…haha tak rumit pun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *