Home > Berita > Bangga jadi”Call Girl”Semua Lelaki Sapu!

Bangga jadi”Call Girl”Semua Lelaki Sapu!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Salam sejahterah semua,biasa lah hujung minggukan bagun pagi je pasti akhbar yang pertama akan ku terjah terutama sekali metro kerana mymetro ini sedikit terperinci dari pelbagai sumber,so muka pertama je dah pun bertajuk hangat(hot) iaitu seperti di tajuk entry ini!..fuhh..memang mengelamun korang bila terbayangkan kehidupan tiga beradik ini.

 Dari kiri,aiza,lily,shila

Sebenarnya mengikut kepada cerita dari mymetro itu,tiga beradik ini mulanya hanya selalu ke pusat hiburan bersama teman lelaki masing-masing,tapi oleh kerana godaan syaitan yang begitu kuat sekali,mereka telah dibutahi oleh wang ringgit oleh lelaki mewah dan sebagainya.pendek kata demi duit mereka sanggup buat apa sahaja!..fuhh…wanita-wanita!..di manalah akal dan fikiran mu?..sedih pun ada bila terbaca berita ini,dan yang paling menyakitkan hati dimana mereka bertiga ini adalah adik-beradik!..entah lah jenis apa dunia sekarang ini…

Ok lah kalau korang nak baca luahan hati mereka masing-masing seterusnya boleh lah ke mymetry,sebab tak sanggup aku nak luahkan disini,bukannya apa tapi luahan mereka bertiga ini panjang sesangat..hehe…

p/s korang renung lah sendiri!..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

4 comments

  1. cerita 'hot' memang menarik untuk dibaca..apa lg kisah yg entah hape2 ..remaja dan sosialnya..bikin aku takut dgn cubaan yg Allah berikan semasa mebesarkan anak2 khususnya anak perempuan.

  2. macam2 zaman skarang ni. susah nak cakap. kalau tak clubbing memang tak sah. hairan.

  3. bangga ker????aloi….sabo jelah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *