Home > Berita > BE nuffnang bertambah lagi

BE nuffnang bertambah lagi

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

salam sejaterah semua wahai my reader dan selamat berpuasa,saya harap puasa yang korang kerjakan itu sempurna dengan baik.ok sebenarnya saya betul-betul tiada hati nak kongsikan pendapan terumpuk yang nuffnang bagi kat saya ni,tapi oleh kerana ramai sangat yang dok gila berforum pasal nuffnang ni dari situ saya pun terasa juga nak kongsikan kenangan saya bersama nuffnang selama 6 bulan ini.hehe..rasanya tak salahkan?..sebab dah muak asyik bincang pasal nuff aje!
ok BE nuffnang yang saya maksudkan bertambah tu sebenarnya bukan earning duit yang bertambah tapi kempen iklan yang nuffnang tambahkan lagi menjadi 6 kempen.sebelum ni kempen yang nuffnang bagi sebanyak 10 thent 2 daipadanya meter(tamat)dan tinggal lapan lepas tu tamat pula 2 lagi tinggal enam tamat lagi 2 tinggal 4,4 lah selama 2 bulan,mungkin kerana semalam,semalam saya ada update survey pasal nuffnang tak sampai hati nak tamatkan 2 kempen lagi malah diorang tambah lagi 2 kempen..fuuhh..main seronok lagi..hahaha…korang tengoklah sendiri hasil screnshot yang saya ambil dari laman akaun nuffnang saya
so apa pendapat korang pulak?..hehe…ok sebenarnya kalau setakat nak dapatkan BE dari nuffang ni teramat lah senang.tahu macamna?..hehe..untuk mendapatkan BE dari nuffnang korang wajib buat 5 perkara ini,1 korang kena  mesti lah jawab penuh di bahagian biodata blog korang dan kedua pula wajib letak iklan di tempat yang mereka sarankan,ke 3 jawab survay bahagian 2(boleh dilihat bila bidata blog di update) wajib jawab penuh,jawab biar admin nuffnang terpegun dengan jawaban koran(tapi jgn lah lebih2 plak,huhuh) dan yang ke empat pula traffik,pastikan traffik korang paling kurang 100 per-day,dan dan jangan biarkan ia menurun tapi berusaha untuk stabilkan atau lebih baik tingkatkan dengan apa cara sekali pun(sekarang banyak tutorial n tips2 cara meningkatkan traffik,serch aje kat google,n d blog ini pun ada juga menceritakan pasal nak tinggkatkan traffik cari,cari dekat tepi tu)dan untuk yang terakhir,korang dimestikan menghantar email kepada pihak pengiklan untuk memberi kepercayaan.cukup..kalau semua tu dah di buat tapi masih 0-0,tak tau lah,patut korang buat panggilan kot dengan admin nuff ni..haha…
ok lah cukup sampai disni aje..banyak lagi yang aku nak buat ni.yang penting dah puas hati sebab dah luahkan perasan siap buat entry lagi..tapi rasanya tak rugi sebab sedikit dapat membantu bagi blogger yang baru mengenali nuffnang ni.hehe….

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

22 comments

  1. tahniah bro..:)..aku pun dapat gak 2..tpi x wat lagi entri neh..mybe malam karang huhu

  2. kalau BE bertambah, earning pun akan bertambah la. tahniah 😀

  3. congrats weh. jeles kejap. ahaks…

  4. Yg last 2 mcm xfhm sgt..emel pd advertiser??

    Entri Ngetop Papadom 2 Shooting In Penang | Skodeng Aktiviti Sekitar Pulau Mutiara

  5. syux-aku tunggu nak tengok ko pnya plak..hahaha..

  6. er..mcm tu ek..nti kb try wat

  7. freaky-yelah tapi x lah bnyak sngat sbb traffik blog aku cput aje..kalo sehari sampai 3 ke 5 ribu traffik ok kot..haha..skg nie blog aku baru nak smpai ke thp seribu

  8. spaque-maksud sy,bila ke4 4 cara itu sudah dilaku spaque kena hanta email kat pengiklan ckp “hi,saya sudah mengisi semua survey dan letak iklan mengikut syarat,sy harap pihak pengiklan dapat pertimbangkan blog saya ini untuk mendapat BE” tapi kalo diorang mc degil xnak bagi.hantar email sekali lagi yang mengatakan”hi,blog saya skg meempunyai traffik 2oo perday,adakah blog saya layak mendapat BE?”….siap..pasti diorang ambil perhatian dan terus bg BE..huhu..kalo x juga telepon admin..haha..

  9. mak ai..banyak giler..haha 🙂

  10. wah, tahniah…..

  11. waa…byk nyer BE awak…tahniah..msti byk masyukk ni..

  12. Salam Jo…

    Sis tak tahu sangat pasal BE… Tapi kadang2 jeles tengok blogger2 dapat earning… Huhu!~

  13. fieda-tetap punya..hahaha…

  14. yeke sis?..cian..hehe..xpe teruskan usaha…jgn cepat mengalah!

  15. uit..komen kat blog N.I…
    masukkan site URL…nanti akan keluar entry awk yang terlatest 🙂

  16. AHHHHAAHAH..

    pening aku baca pasal nuff ni..

  17. uik,bertambah eh..tahniah la..haha 🙂

  18. bestnya..ifa xde BE dh..sob2..btw..tahniah!

    n kalu sudi tlg komen n3 ifa ek..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    tq!

  19. tahniah..bolehlah belanja nanti

  20. tahniah… ^_^

  21. magnetic jewelry clasp

    wow bagus la.. saya tak berjalan2 lg pun.. grats

  22. Wah bestnyer..saye baru je 4 hari join nuffnang x taw leh dapat ke…
    traffic hari2 da maintain da atas 200uv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *