Home > Berita > BLOGGER LUCAH ALVIN DAN VIVIAN MENGAMUK DI TWITTER LEPAS FANPAGE FACEBOOK MEREKA DI TUTUP!

BLOGGER LUCAH ALVIN DAN VIVIAN MENGAMUK DI TWITTER LEPAS FANPAGE FACEBOOK MEREKA DI TUTUP!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

BLOGGER LUCAH ALVIN DAN VIVIAN MENGAMUK DI TWITTER LEPAS FANPAGE FACEBOOK MEREKA DI TUTUP!-Pasangan seks bebas, Alvin dan Vivian semalam mengamuk di laman sosial Twitter apabila akaun mereka di Facebook telah ditutup secara kekal oleh pengendali laman sosial itu.

Penutupan secara kekal itu terjadi apabila ‘page’ Facebook mereka telah menerima banyak laporan negatif dari kalangan pelayar Facebook.

“Our Facebook Page is permanently gone due to rampant reporting against us. Thanks, assholes” – antara komen pasangan porno murahan berkenaan di Twitter.

Selain itu, mereka juga menyuruh umat Islam untuk berehat dan bergembira ketika Ramadhan kerana mereka seolah-olah akan kembali dengan sesuatu yang mengejutkan.

Pada masa yang sama, pasangan tersebut turut menghina penganut Islam, hero-hero berbangsa Cina, para wartawan dan juga pengendali Facebook.
gambar bogel alvin vivian
Mungkin ini adalah amaran daripada umat Islam kepada pasangan tersebut yang cuba memainkan isu sensitif.

Syabas kepada mereka yang telah bekerjasama melaporkan kepada pengendali Facebook dan juga Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia atas perlakuan sumbang mereka itu.
gambar alvin vivian bogel
Justeru, jika masih ada pihak di luar sana yang berani mengeji, menghina serta menjatuhkan maruah Islam, fikir secara mendalam sebelum membuat sebarang tindakan bodoh.sumber-http://mynewshub.my

Carian ke artikel ini

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *