Home > Berita > Blogspot Buat update Lagi

Blogspot Buat update Lagi

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

salam sejaterah semua.sebenarnya hari ini aku nak bercerita pasal iklan-iklan yang ada di blog ini tapi lepas bangun pagi tadi buka pc dan masuk ke dashboard blogspot tetiba ada mesage yang mengatakan blogspot sudah mengupdatekan hosting ini dengan menyuruh klik jika hendak,so..apa lagi aku pun klik lah..fuhh..ternyata update yang mereka buat terhadap hosting blogspot yang free of cas ini memang lawa,cantik pula tu,bila masuk ke dashboard kita seolah-olah sama seperti hosting wordpress perrgghhh..memang berbaloi..hahaha….!!!..

jadi kepada yang belum tahu korang boleh lah layan dengan log in sendiri ke dashboard masing-masing.tapi sebelum tu jom layan screnshot yang sempat saya ambil tadi.

Hahh..korang rasalah sendiri buat apa gempaknya hosting percuma ini.ok sebenarnya sebelum ini memang hajat saya nak beli hosting dan domain sendiri sebab sebelum ni ramai yang mengatakan hosting percuma dan domain tidak selamat sampai ada yang mengatakan kemungkinan besar blogspot bila-bila sahaja akan sesuka hati mendelete ataupun buat macam-macam dengan blog kita tapi itu semua korang jangan takutlah sebab mengikut pandangan dan hotak fikiran saya cuba korang bayangkan bila diorang sesuka hati buat macam tu.apakata pengguna yang selama ini sebagai pengguna mereka yang memajukan mereka yang menpopularkan mereka dan sebagainya pendek kata tanpa kita(pengguna hosting dan domain percuma mereka)siapalah mereka ini sebagai blogspot!..

Dan cuba korang bayangkan jika mereka sesuka hati mendelete dan sebagainya blog yang selama ini macam sudah milik kita sendiri,kemungkinan besar kebanyakan kita akan berpindah ke hosting sendiri ataupun ke platform yang lain,tidakkah nanti mereka akan rugi sebab tiada lagi yang menggunakan benda mereka?..so..pendek kata tanpa pengguna blogspot mungkin akan jatuh entah sampai ke mana…lu fikir lah sendiri!!..

Ok..cukup lah sampai di situ kalau diceritakan lagi memang tak habis sampai ke esok..haha…tepuk dahi tanya lah minda.adakah ia betul ataupun sebaliknya..so..selamat hari raya dan selamat menyabut hari kemerdekaan yang ke-54..maju lah blogger untuk negara..🙂

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

10 comments

  1. yer..kalo nak guna yg lama pn boleh juga..kan ka atas kanan tu ada button ke interface lama..:)

  2. dah lame kan dashboard oren ni..tapi dulu malap lagi, ni die kasi terang sikit ke cane tah nampak lain sikit..upload picture pn dah lain..

  3. ye tapi tu masi diorang belum bg guna lagi hari ni baru lah..tengok ka googlebuzz pun hari baru Michael Bolognino terangkan..hehe…

  4. aku xbersedia lagi nak guna y baru..hehe

  5. hehe…kb da nmpk tadi.. tp lum tukar lg.. 🙂

  6. Agak pening juga…
    Dalam proses suaikenal…

  7. ha'ah la…buka2 td nampak we've updated blogger tp BH pun tak tukar lagi…hehehe

  8. wah best gak kan interface baru ni…hehe

    jom la lawat blog peribadi saya :
    http://www.AhmadiKatu.com

  9. 2 lhaa fasall .. kaget gitu lol tibe2 ada offer dy kata new update .. terbaek lhaa .. maken semangt nak berblogging .. yaehh ,

  10. blom cuba lagi bro..kah kah..tgh tension pasal duplicated ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *