Home > Berita > cara buat Auto like status facebook members

cara buat Auto like status facebook members

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

salam kepada semua pembaca dan pengikut setia blog ini serta yg tersinggah..sy haraf dgn entry kali ini dapat membantu sedikit sebanyak bagi pengguna laman sosial iaitu facebook.di mana sy akan kongsikan satu lagi trick cara-cara buat auto like pada status member-member di facebook.dgn cara ini rasanya ada sedikit kejam di mana kita men like status mereka tanpa megetauhi apakah status update mereka,hehe..tapi disebaliknya juga ada kebaikan di mana masa kita untuk membuka setiap status update members tidak lagi digunakan dan juga tidak lagi membuang masa hanya buka tukar ke status members untuk like

amacam [email protected] x?ok kalo [email protected] jom follow step2 cara buat Auto like status facebook members ni..

pertama pada firefox klik tool>Add ons> dan pada kotak search taip Greasemonkey and klik search,kalo dah jumpa Add ons berupa monyet,install dan restart firefox korang.dah semua tu.pasti kan kepala monyet itu tadi berada pada sudut belah kanan firefox korang spt ini

kalo dah ada,klik menu sebelah monyet tu dan pilih enabled.dan lepas tu pula klik butang nie LIKE BOOOOMB untuk java srcitp like bomb.dah klik.nanti akan kuar satu window.dan klik install pula..dah install like bomb tu.korang masuk ke akaun facebook masing dan cek dekat bawah gambar profile ada tak logo like bomb dekat situ spt image ini    

kalo dah nampak logo like BOOMB tu..korang try klik dan BOOMB lah semua status members korang di facebook dengan hanya sekali klik sahaja..hehe..ok..selamat mencuba kalo [email protected] trick ni..dan jgn LUPA klik like facebook di bawah itu yer..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

9 comments

  1. waa~
    menarik…ta ad mse sye buat..hehe..
    thnks yee ^^

  2. nanti kalo ade mase try lah yer..x rugi..hehe..tq to comen..

  3. da berani tak ya nak buat macma nie..hehehe

  4. dtg berbalas ziarah…

    emmm kena blajar buat ni

  5. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ” Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    air balang kenduri kahwin

    wahhhhh bila aku masuk sini saya sedar blog ni amat bagus untuk saya memperbaiki pengetahuan yang tak ada lahhh… bagussss sangat

  6. SalaM iNCHiK JoS,…

    WaH!~ BeST Lau NaK PRaNK MBeR Ni.. (^_____^)V

  7. Good Info…
    Byk tip yg boleh diperolehi.

  8. sama2 semua..n tq for comen..jgn lupa try yer..

  9. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ” Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    air balang kenduri kahwin

    yuppp memandangkan aku agak buta IT ni aku kena buaT STEP BY STEP… thanks tunjuk ajar kamu yerrr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *