Home > Berita > cara buat cursor bertaburan bintang

cara buat cursor bertaburan bintang

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

hi..hari ini aku nak kongsikan satu tips untuk korang yg belum lagi tahu camner buat cursor kita nie bertaburan bintang,hehehe,,suka tak??..lau tak,tak ya baca.!.hahaha..lerex lah..lah bertaburan bintang cam aku punya cursor nie…cantik aje kan..bintang bertaburan berwarna biru plak tu…huhuhu..

sebenarnya aku nie bloger terbaru yg baru belajar,dan kalow ada salah tolong mintak maaf yer..lah newbie lah katakan..hehehe…ok tak nak cter panjang jom terpah cara buat cursor bertaburan bintang nie..

1.log in ke bloger

2.masuk ke layout>page element

3.tambah gadget HTML/java script

4.korang pilih coder-coder bertaburan bintang di bawah ini dengan memilih antara satu daripada semua itu,,ingat satu je tau…hehehe…pilih mengikut kesukaan collour

Bintang Hijau

Bintang Ungu

Bintang Merah

Bintang Biru

Bintang Putih

dah pilih,copy dan pasts kan pada gadget yg korang tambah tadi,sesudah tu simpan,simpan di mana-mana pun boleh……ok..skg tengok…cantik tak???hehehe….

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

5 comments

  1. cantik ada bintang bertaburan 🙂

  2. armmm..tau pun cantik..hahaha..

  3. tq tq for the tutor .

  4. am…i dont use if its not hot…hehehe..tq…

  5. welcome xazryx……i will come to u….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *