Home > Berita > cara buat setiap link berkelip bila di sentuh cursor

cara buat setiap link berkelip bila di sentuh cursor

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

heloo..hari nie sy akan kongsikan satu tips buat member bloger semua cara membuatkan setiap link di dalam blog kita berkelip bersertakan dengan bintang apabila pembaca akan menagarahkan cursos mouse pada link-link tersebur..lah..mcm link di blog sy nie..cuba korang try arahkan muncung cursor korang pada link-link di blog sy nie…tak berkilau dengan bintang ke?hehehe…

tapi bagi blog sy ini mungkin kurang sesuai sebab warna templatenya berwarna grey..dan untuk yg paling sesuai adalah blog yg bertemplate warna hitam ataupun yg gelap…

ok nie caranye…lah kacang jer..follow step2 kat bawah tu…

1.log in ke bloger akaun
2.masuk ke layout>edit html
3.cari coder ini  
4.dah jumpa,copy dan pastskan coder nie tepat bawah pada coder itu tadi

dah letak..klik plak save template…dan selesai….hehehe….

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *