Home > Berita > cara buat teks navbar berjalan

cara buat teks navbar berjalan

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

hi..nak buat tulisan pada navbar berjalan ke?hehehe…jom follow step2 nie…

1.login ke bloger

2.edit html,dan conteng kotak expant template

3.cari code  cara nak cari-tekan ctrl+F dan klik

4.copy semua code di bawah ini dan letak atas tu tadi

dah siap,sebelum save,teks yg berwarna merah korang boleh tukar megikut selera..contoh spt yg ada pada blog sy ini…tengok kat atas tu….hehehe…dan angka 200 adalah kelajuan pergerakan,semakin kecil angka semakin laju,jadi lau besar lambat kot…hehehe..k bilah semua dah ok,save template…selesai…

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *