Home > Berita > cara buat teks terbalik pada status ʞooqǝɔɐɟ

cara buat teks terbalik pada status ʞooqǝɔɐɟ

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

teks terbalik nie sebenarnya kalo difikir-fikir senang je nak buat tapi bila difikir dua kali susah plak..hehehe..kan kalo dekat keyboard macamna nak buat?..yg senang kalo kita depan paper dan sedang pegang pen,tulis je teks terbalik..hehehe..

˙˙˙ʞılɐqɹǝʇ uɐʞ˙˙˙ǝıu ɯɐɔɐɯ˙˙˙ɥɐl

jadi untuk mengetauhi apakah cara yg saya akan tunjuk sebentar lagi adalah dengan melayari satu laman web..di mana laman ini akan menyediakan servis untuk kita membuat teks terbalik secara free…

˙˙˙ʞılɐqɹǝʇ uɐʞ˙˙˙ǝıu ɯɐɔɐɯ˙˙˙ɥɐl

dan teks ini nanti korang boleh letak di mana sahaja,tapi terbaik adalah pada status facebook korang supaya apabila members melihat mereka akan mendapat banyak idea untuk di coment atau mcm2 lagi setelah melihat status korang itu terbalik…hehehe..kalo orang yg belum tahu pasti berasa pelik..bukan??hehehe…(letak dekat status fb adalah saranan sy shja,korang xtau,letak lah sesuka hati nanti)

˙˙˙ʞılɐqɹǝʇ uɐʞ˙˙˙ǝıu ɯɐɔɐɯ˙˙˙ɥɐl

ok..jom ambil penuh ilmu nie..

1.korang masuk ke laman ini-laman buat teks terbalik

2.dah masuk situ,korang tinggal taip teks mengikut selera

3.pas tu,copy&pasts teks itu tadi ke wall facebook korang atau di mana-mana yg korang ingin letak mengikut suka

4..enjoy…..hehehe…lah kacang je…selamat mencuba…..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *