Home > Berita > Cara Download Free Tema,Game,Software Untuk Mobile

Cara Download Free Tema,Game,Software Untuk Mobile

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Untuk korang yang menginginkan satu kepuasan diri dengan mempelbagaikan tema pada handphone ataupun suatu permainan serta software secara percuma,di sini saya akan kongsikan sebuah website yang isi kandungnya semuanya hanya untuk mobile,tidak kira lah jenis ataupun modal telepon korang itu.

Ok untuk itu cara pertama,korang hanya perlu masuk ke link ini http://wap.xana.az/eng/(buka website ini guna HP lebih baik) kemudian di page pertama korang pilih bahasa iaitu memilih bahasa english kerana bahasa asalnya mungkin dari bahasa yang korang tidak akan faham maksudnya

Langkah kedua pula,selepas memilih bahasa ke bahasa english laman utama web itu akan korang lihat kategori-kategori seperti games.applications,themes,songs dan banyak lagi.jadi di situ korang hanya tinggal memilih manu mana yang korang hendak.senang kan?..hehe,,,,

Sebenarnya website ini kalau korang sudah tahu selok belok di dalamnya banyak kebaikan yang korang akan dapat antaranya disitu korang boleh tahu kesemua model telepon dan juga harga terkini..so..selamat mencuba..🙂

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

3 comments

  1. aku tgh cari jandphone 3310..kat mana ada eh?

  2. alang2 buat entri pasal handphone nie nak tanya ler skit…nape kami punyer memory kad ada paswod yek???dah tu theme phone km boleh gerak2 tp bila keypadlock jer truk x gerak2 dah theme tu???klu tau boleh tolong tak 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *