Home > Berita > cara hanya tajuk post sahaja yang terpapar bila label diklik

cara hanya tajuk post sahaja yang terpapar bila label diklik

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

sepanjang hayat sy berblogger tips ini memang belum pernah sy jumpa,jadi,disebabkan harini hari hujung minggu,kalo kata banyak masa tu ok lah..tapi kena agak2 lah juga..sebab esk keja..hehe
ya..tips ini memang masih ramai lagi yg tidak tahu,termasuk lah otai2 blogger dekat malaysia nie..tahu tak kenapa sy kata begitu..sebab setiap blog yg sy  walking up..semua pun tidak menggunakan cara ini..jadi..apa salahnya kalo hari ini sy sharekan pada kamu semua..sebab kalo guna cara ini mungkin banayak kebaikanya..
ok..tak nak ckap banyak jom follow step2 di bawah ini
1.macam biasa masuk ke dashboard>design>edit html>kilk expand template
2.cari code ini 
3.dah jumpa code itu..padam code itu dan tukar dengan code di bawah ini

last sekali simpan template siap..alah senang aje…oppss..kredit dari insan seorang blogger…ucap terimakasih pada dia…

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

12 comments

  1. tq..juga for the commnent…

  2. info menarik ni..tak penah lg nmpk kt mana2 blog..

  3. aq baru tue tuto nie.. thanks bro.. anyway semakin smart blog kau.. tahniah2.. hehe

    Entri Terbaru :
    Header Blog Ben Ashaari Yang Cun Macam Header Blog Saya”

  4. arigatou!! ^_^

  5. Menarikk…

    Ikan Patin Temerloh

  6. macam mane guna benda nie bro ?? aku x faham la.. untuk apa nie ??

    aku nak try jugak wat benda nie 🙂

    [ VIDEO ] Mesti Tengok

  7. label kat mne ni..
    xpaham..
    hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *