Home > Berita > cara mengelakkan read more pada halaman ataupun page

cara mengelakkan read more pada halaman ataupun page

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

semalam aku jln2 ke gengbloger,dan cek profil,waduh…hanya 15 traffik jer….ish..ish..kcewanya…hehehe…tapi xpe…sebab mungkin aku nie kan newbie…so..kena sabar lah tuk miliki traffik…dah cek tu,aku alihkan pla mouse nie ke forum….nah…scroll..scroll..punya scroll..akhirnya terjumpa pla satu topic,hehehe..topic nie adalah soalan bagi jawaban untuk entry sy kali ini…

baca punya baca…dah bca suma koment2,dan terus buat kesimpulan,hehehe,,,tau pa kesimpulan tak?amm.kesimpulan sy pla-banyak di antara diorang nie yg belum tahu untuk mengelakkan READ MORE PADA HALAMAN/PAGE-so….tak jadi kalo aku tak share kan ilmu ini pada diorang..hehehe..

ok tnpa buang masa jom hayati tips nie:

pertama masuk ke design>edit html,klik expand template.dah tu cari code di bawah nie


read more “
untuk mengedit hanya tambah kan code hijau itu pada coder warna hitam yg korang telah cari…
tak pam lagi..cari coder hitam,dah jumpa tambahkan coder hijau spt yg sy buat di atas.INGAT-ini hanya untuk read more dengan thumbnail
dan kalo yg bukan thumbnail…untuk yg read more biasa punya,read more outomatic,follow step kat bawa nie…
cari coder di bawah ini

 

dah jumpa,tambah kan coder di bawah ini di bawah coder tadi

dah tu,cari plak coder ini

letakkan coder di bawah ini pada bawah coder itu tadi

ok..dah..hehehe..selamat berjaya….

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

2 comments

  1. info yang berguna..
    tenkiu-tenkiu!..he..he

  2. tq to vote zeeleey…ill come to u..n tq for followers..datang..lah slalu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *