Home > Berita > Cara Pembesaran Payu Dara Secara Semula Jadi Agar Lebih Seksi

Cara Pembesaran Payu Dara Secara Semula Jadi Agar Lebih Seksi

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Setiap wanita mahu sentiasa kelihatan cantik dan seksi, payudara adalah salah satu bahagian badan yang boleh menyokong penampilan untuk kelihatan lebih cantik dan seksi tetapi tidak semua wanita berpuas hati dengan bentuk atau saiz buah dada mereka sehingga masa ini, saya akan memberi anda tips untuk menaikkan payudara agar kelihatan lebih seksi, jika anda mempunyai sebarang masalah dengan saiz payudara kecil saya cadangkan untuk menggunakan cara semulajadi kerana kaedah yang digunakan tidak menggunakan dadah atau pembedahan, bagaimana untuk menaikkan payudara secara semulajadi? sila ikuti arahan di bawah jika anda ingin untuk menaikkan payudara kelihatan seksi dengan cara yang semulajadi.
 Yang pertama yang anda perlukan adalah pemakanan untuk payudara:

• Pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran yang mengandungi Vitamin C, Vitamin E, Beta-karotena dan antioksidan• penggunaan Rutin minyak ikan• membiak untuk mengambil serat, seperti gandum, beras merah dan kacang soya• Elakkan minuman beralkohol, kopi, coklat dan cola

Selepas payudara anda mendapat pemakanan yang seimbang yang perlu anda lakukan adalah untuk melaksanakan kaedah seperti berikut:• Gunakan coli khas• Kerap bersenam• Gunakan dab minyak mawar dan payudara anda• Compress payudara setiap pagi dengan air suam• Urut payudara perlahan-lahan memerah gerakan dengan gerakan seperti• Gunakan tangan anda untuk menarik dan berputar perlahan-lahan puting• Gunakan kedua-dua belah tangan untuk mendapat tekanan dan tarik rasa
#-selepas ini pasti seksi-seksilah semua payu dara2 korang itu..hehe..
#-seksi x buah betik tu?..haha…

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

8 comments

  1. hehe.. nice info.. sesuai untuk awek yang “kecik” . hehe

  2. nice info..
    klu dh bdan kecik benda tu besar xke pelik nmpaknya?

  3. WAH.. DOKTOR PAKAR SAKIT PUAN NI…

  4. Bersyukur dengan kurniaan Tuhan… Dia dah cipta dengan cukup sempurna. Nanti dibesarkan lagi ntah ntah penyakit pula yang datang hehe…

  5. Kalau besar buah betik… tentulah berat nak membawanya…

  6. simanis-memang pun.tpi ini secara semula jadi bukan maen mkn2 ubat ke apa ke..hehe..agak2 lah..baca ke z?..haha..

  7. hahahahahahahahahahahahaha…hnya leh gelak….

  8. gambar betik yg tak bleh tahan nak gelak tu…haha,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *