Home > Berita > CARA TOLAK PANGGILAN DARI INSURANS

CARA TOLAK PANGGILAN DARI INSURANS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

CARA TOLAK PANGGILAN DARI INSURANS,TIPS TOLAK PANGGILAN PIHAT INSURANS,CARA TOLAK TAWARAN PANGGILAN INSURANS,CARA TOLAK INSURAN,CARA HINDARI PANGGILAN DARI INSURANS,INSURANS TERBAIK,INSURAN PENIPU,INSURANS SCAM,CARA APPLY INSURAN,INSRUAN BAGUS,INSURANS NYAWA.

tips insuran

Salam semua.pernah tak anda mendapat panggilan dari nombor private atau nombor yang tidak dikenali dengan tiba-tibanya dan memperkenalkan diri mereka adalah dari pihak insurans nyawa?.pasti pernah dan mungkin akan kena lagi kan.

Jadi hari ini admin nak kongsikan sebuah video cara atau tips supaya anda tidak terlanggan insurans daripada mereka.dengan nada lembut dan kata manis,kata hanya yang terpilih sahaja yang akan diorang call untuk memberikan pakej insurans tersebut.sedangkan siapa-siapa pun mereka akan call.

Admin memang pernah terima panggilan dari mereka ini dan bukan hanya pernah tapi dah sering kali..walaupun admin kata dah ada insurans nyawa dan sebagainya,mereka tetap nak berkeras supaya kita daftar di bawah syarikat mereka.

Tapi sejak mendengar perbualan dalam video di bawah ini admin pun pernah cuba dan ianya amat berkesan!..haha… kompom mereka sendiri yang akan meletakkan genggang talipon mereka.apakata anda pula cuba.pasti hidup anda tidak lagi diselubungi oleh ulat insurans.

Tonton dan dengar video di bawah ini:cara tolak panggilan dari insuran.

http://www.youtube.com/watch?v=gZexRWjeO14&feature=youtu.be

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *