Home > Berita > CCTV rakam gambar hantu

CCTV rakam gambar hantu

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Salam satu malaysia…percaya ke tidak dalam dunia ini ada hantu!..hehe..bagi saya hantu memang wujud sebab ikut kata orang tua-tua di kampung saya,hantu ini memang benar-benar wujud,kerana mengikut kepada pengalaman mereka yang hidup serba kekurangan pada masa lampau dimana keadaan di kampung pada masa itu tidak mempunyai bekalan eletrik dan mereka hanya menggunakan api yang diperbuat daripa botol ataupun tin sehingga menjadi seperti lilin,so oleh itu korang dapat bayang kan buat apa sunyinya suasana pada masa itu.so dari itu cerita menganai kwujudannya hantu ini memang banyak sekali.kalau di minta ceritakan memang buluh kaki boleh naik dibuatnya..haha…tak percaya?..tanya lah orang tua-tua kat kampung korang tu,pasti ada!..

Ok berbalik kepada tajuk di mana seorang lelaki bernama Andrew Dasilva telah merakamkan kalibat hantu seorang wanita di dalam sebuah kedai tempat menjual HP.dan yang paling memberikan kepercayaan,tapak kedai menjual HP itu adalah bekas tapak dimana rumah anak yatim Yorkshire pada waktu dulu.

Di katakan lagi image hantu itu tersebut mendapat liputan di beberapa laman web di Internet yang membincangkan mengenai sama ada ia sebenarnya gambar yang tulen.beliau juga telah menghubungi the sun menganai perkara itu dan bersa dirinya amat terkejut..sudah memang kot maklum lah kan sekarang ini zaman moden,moden.moden juga korang jangan ingat hantu pun ikut zaman juga..haha…

Ok kalau korang tengok di akhbar kosmo pada hari ini,mungkin korang hanya dapat melihat image hantu itu sahaja tapi di sini saya sediakan videonya sekali yang pastinya tulen dari youtube by Andrew Dasilva.korang tonton lah sendiri!!!..

p/s smile di kotak chat facebook best,korang dah try ke?..haha…

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

3 comments

  1. tgk gambar dia pagi td kat kosmo

  2. adoyai bro nampak jelas tu!!uhuk3 leh demam aku

  3. mtk simpang la…jgn la jpk hantu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *