Home > Berita > CINA MALAYSIA TAK HORMAT LAGU NEGARAKU!

CINA MALAYSIA TAK HORMAT LAGU NEGARAKU!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

CINA MALAYSIA TAK HORMAT LAGU NEGARAKU!-Inikah satu malaysia?..india,orang putih pun bangun semasa lagu negaraku di mainkan di pawagam tapi jenis orang cina ni tak bangung.langsung tiada hormat pada lagu negaraku.

Kalau dah tak suka lagu negaraku baik tak payah tinggal malaysia.lari aje ke negara lain,kat thailand ke kat vietnam ke tengok dia hidup senang tak.memang tiada rasa malu langsung.

Gambar di bawah ini merupakan gambar yang telah di ambil salah seorang rakan semasa sebelum tayangan filem di tayangkan.masa lagu negaraku berkumandangan ada segelintir orang cina malaysia yang tidak bangun malah tidak endah langsung lagu negaraku di nyanyikan.

awek cina bogel

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *