Home > Berita > code-code rahsia pada hpon samsung

code-code rahsia pada hpon samsung

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

code-code rahsia untuk hpon jenis samsung sy dapati dari sebuah kedai hpon,tapi sy rasa pengguna samsung zaman sekarang memang kurang kalo ada pun mungkin yg hanya keluaran terbaru tapi korang jgn bimbang sebab code2 ini boleh support kebanyakan model samsung(pada pengguna hpon samsung)
sebelum nie sy sudah pun share kan code-code rahsia bagi hpon jenis nokia dan juga sony ericson..so korang cari lah sendiri di dalam blog ini yer..hehe..lah senang jer..korang klik sitemap dekat atas tu..
nie dia..lihat betul2 yer..
SAMSUNG SECRET NUMBERS *#4773#
Wakeup time *#7785#
MUTE *#7200#
*#1111# For Check S / W Version
*#1234# For Look Firmware Version
*#2222# For Check H / W Version
*#8999*8376263# To All Versions Together
*#8999*8378# For Want Test Menu
*#4777*8665# To Look GPSR Tool
*#8999*523# To Setting LCD Brightness
*#8999*377# To Look Error Menu
*#8999*327# For Look EEP Menu
*#232337# For Bluetooth MAC Adress
#*3888# For BLUETOOTH Test mode
#*2562# To Want Restarts Phone
#*2886# To Auto Answer ON/OFF
#*2286# To Look The Data battery
#*5376# To DELETE ALL SMS !!!!
*#92782# change user – agent (wap)
so…kalo korang ada pa-pe pertanyaan leavekan comen serta merta..huhu…nantikan kemunculan code-code rahsia pada jenis hpon seterusnya…:)

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *