Home > Berita > Di rogol 19 kali

Di rogol 19 kali

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

KOTA BARU: Seorang perogol bersiri yang terlibat dalam 19 kejadian rogol dan rogol percubaan tahun lalu kini aktif memburu mangsa mereka menggunakan modus operandi untuk mengikat tangannya dan brandishing pisau sebelum merogol.

Wanita sasaran, seperti pelajar-pelajar institusi pengajian tinggi dan pekerja pasar raya yang tinggal bersendirian sama ada di asrama atau kediaman yang tidak dikunci.

Pemangku Ketua Polis Kelantan, Datuk Mazlan Lazim berkata suspek, yang berusia antara 20 dan 30-an dan kebanyakan kes telah dilaporkan di Kota Bharu, dengan 16 kes dan setiap satu kes di Tanah Merah, Pasir Mas dan Tumpat.

Beliau berkata insiden terbaru berlaku di Tanah Merah, awal bulan ini.

Menurut mangsa, kita mempunyai suspek lakaran wajah dan kamera litar tertutup (CCTV) mengesyaki di kedai.

Fotofit muka suspek akan disebarkan secara meluas untuk membantu pihak polis untuk mendapatkan maklumat lanjut untuk menangkap suspek, katanya pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Daerah (ipk) Kelantan, di sini, semalam.

Menurut Mazlan, perogol bersiri menyasarkan mangsa usia 20 hingga 30 tahun yang tinggal di asrama atau kediaman tidak dikunci.

Sebelum suspek rogol akan memastikan hanya mangsa yang tinggal di asrama atau di rumah. Dia mengikat tangan mangsa jika menggunakan wayar, tali atau tali dan brandishing pisau sebelum merogol mangsa,” katanya said.sumber mymetro

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

One comment

  1. 19 times.. it is too much

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *