Home > Berita > dira abu zahar menggantikan farah fauzanah dalam program melodi april ini

dira abu zahar menggantikan farah fauzanah dalam program melodi april ini

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

hi..ada tak di anatara korang yg minat sangat giler plak tu dengan program yg popular iaitu melodi?hehe..pasti ramai kan..termasuk lah sy dan member2..lah kan program tu kebanyakannya gosip2 artis yg terkini..so..sape lah yg tak minat tengok giler..lagi bodoh..haha…lerex..yer..jgn melenting dah..

sebenarnya program melodi ini adalah terpopular bagi kaki2 gosip terkini secara [email protected]…jadi korang tahu tak kenapa sy sharekan new ini?aku sharekan sebab farah fauzanah iaitu pengacara melodi tersebut juga dj dekat hot fm akan ditukargantikan oleh dira untuk menhandle program tersebut..so..yg pastinya banyak perbezaan dan kelainan dira ini berbandingkan fafau..hehe..

dira ada berkata yg dia mungkin tak sehebat farah dan mungkin banyak yg meragui padanya.”Saya tahu ramai yang masih meragui keupayaan saya untuk mengacarakan rancangan tersebut, saya tidak salahkan mereka kerana saya tahu mereka terlalu sayangkan Melodi.. dan mengata lagi”Saya tidak boleh menjanjikan yang terlalu hebat seperti pengacara sebelum ini, tapi saya pastikan saya akan buat yang terbaik”

so..sama-sama kita nantikan yer..er..pendamping die tak tukar ganti ker?heheh..c zahid..aku pon tak tahu..hahaha..tapi kalo aku sesape pon pegecara melodi aku tetap tengok..yg penting hangat gosip2 dan yg paling best yg terkini punya leh..

ok..kalo korang nak baca selanjutnya masuk link ni>m.a.s.u.k—-s.i.n.i

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *