Home > Berita > doa mengelak dirogol&mengelak anak dirogol

doa mengelak dirogol&mengelak anak dirogol

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

salam…semua..dengan tajuk entry kali ini memang korang terpegunkan?iye..ape tidaknya..bab pasal doa2 nie memang semua orang tahu..tapi sy yakin ramai lagi yg belum tahu,knpe belum tahu,knape tak tahu!..iyelah..korang pun tahu kan zaman sekarang nie zaman ape..jadi faham-fahamlah.
tapi ini hanya untuk pompuam aje..pada laki2 xpayalah layan..tapi kalo nak ambi sekadar untuk padoman buat anak2..tak pe..dipersilakan copy aje…ok..sebenarnya sy kongsikan ayat suci alquran ini hanya untuk mengingatkan saje..tahu lah..kan manusia nie mudah lupa..jadi..sy haraf lepas aje baca doa2 ni,pada awek2 yg lagi molek2 tu..jgn lah korang lupa dan abaikan iye..sebab perkara yg tak diingini akan boleh berlaku dimana2 dan tidak kira waktu….so..amalkan lah…
doa  mengelak dirogol untuk diri sendiri:
maksudnya: “Ya Allah, sekiranya Engkau mengetahui bahawa aku beriman denganMu dan RasulMu, dan aku memelihara kehormatanku hanya untuk suamiku, maka janganlah biarkan aku menjadi mangsa orang kafir dan orang zalim”.
Doa Mengelakkan Anak Dari Dirogol
maksudnya : “Ya Allah, sekiranya Engkau mengetahui bahawa anak perempuanku beriman denganMu dan RasulMu, dan dia memelihara kehormatannya hanya untuk suaminya, maka janganlah biarkan dia menjadi mangsa orang kafir dan orang zalim”.
ok..selamat beramal…..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

9 comments

  1. wow.. thanks for the sharing.. agak2.. patut ke aku baca doa elak dirogol ni ye?? hehe XD

  2. terima kasih..
    kene amalkn ni..
    =D

  3. -shezwan-…nth lah gak..tapi kalo yg untuk anak bleh kot..hehe..

  4. wahh..ada doa ni..kna amalkan
    tapi tmbhan lgi, b4 kuar tu amalkan bca 3 qul..insyaallah selamat 🙂

  5. bagus doa nie.. jarang2 aq dpt tahu.. thanks bro, tapi aq x de anak lg la.. hehe..

    blog kau dah masuk dalam bloglist aq bro

  6. -faten suhaida- betul tu..:25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *