Home > Berita > Duit Rm100 Akan DiPerbaharui Mulai Tahun Depan!

Duit Rm100 Akan DiPerbaharui Mulai Tahun Depan!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Arrggghhhh..nape lah mata ni tak nak tutup sedangkan hati sudah rasanya nak tido!!! jam pun dah menunjukkan pukul 4:31am ni!!!..haishh..entah2 lah mata ni…ni pasti pasal terjenguk duit 100 tu yang kononnya akan di perbaharui mulai tahun depan..ahaha..lawak pun ada…tapi memang betul lah rupa paras duit ni memang baharu kalau korang tak caya scrollllll..mouse korang tu kat bawah..:)

Hhahaha….amcam?..ada nampak baharu tak!…huhu..erh..jangan gelak kuat2 tau,sebab tu namanya menghina yg dipertuan agong!..faham tak ko!…aku buat kongsikan ni pun hanya sekadar membuang boring yang sudah sekian lama asyik series aje berblogging pasal bercamam info..so..sekali sekala berlawak kan best….haha…

kredit dari group ubi kat facebook tu…

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

4 comments

  1. hehe tergelak aku kt opis la ni

  2. hahaha…
    lawak…
    BW blog awk…

  3. tgk muka dia je da mmg leh wat org tergelak..

  4. hahaha ingatkan betul tadi…hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *