Home > Berita > facebook ayu raudhah kena hack!!!..

facebook ayu raudhah kena hack!!!..

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

ui…men gila lagi..ntah sepa punya keje lah nie..saya pun terkejut bila tengok muka depan utusan online yg menyatakan akaun fb ayu raughah kena ceroboh..hehehe…sekarang nie pun xde sepa lagi yg boleh adder to friend kat die nie..korang tengog je lah kat atas tu..to many friend reguest dah..hehehe…

mungkin kot sebb die nie khawin ngan c zaquan akaun ayu nie kena hack..!! sepa tau..kan??hehehe..pada yg belum baca lagi tentang ayu raudhah punya akaun kena hack jom baca sama2 kat bawah nie

KUALA LUMPUR 28 Jan. – Pelakon jelita, Ayu Raudah Che Wan, 27, hari ini merayu kepada pihak yang tidak bertanggungjawab supaya menghentikan perbuatan menceroboh laman sosial Facebooknya.

Menurut Ayu, perbuatan mereka yang menggodam Facebooknya itu menyebabkan beliau tidak dapat dihubungi melalui e-mel oleh para penerbit filem kerana kata laluannya sudah ditukar.

“Sebenarnya dua bulan sebelum Ayu melangsungkan perkahwinan, laman Facebook Ayu tidak boleh dibuka kerana kata laluannya telah ditukar oleh mereka yang tidak bertanggungjawab.

“Kali pertama penceroboh menggodam Facebook Ayu, Ayu masih boleh membukanya tetapi kali kedua Ayu gagal kerana mereka tahu segala-galanya tentang Ayu dan telah menukar kata laluan itu.”

so…pada korang yg punya akaun fb jangan lah bermusuhan yer,,nanti xpasal2 akaun korang plak yg kena hack’kang..hehehe..nie antara gambar2 perkahwinan ayu raudhah..panas gak lah..layan jer..

korang jgan lak tengok yg bukan2 yer,,hehehe….

huh….mcm2 dunia skg nie…

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

One comment

  1. saya dh follow.letak dlm bloglist dan sudah komen…

    jom singgah : MY BLOG FIEDA RAFLI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *