Home > Berita > GADIS CANTIK HAMIL NAK CARI TEMAN HIDUP!

GADIS CANTIK HAMIL NAK CARI TEMAN HIDUP!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

GADIS CANTIK HAMIL NAK CARI TEMAN HIDUP!-Macam ini pun ada.dah lah sekarang ni di bulan ramadhan.awek ini tak ada rasa malu langsung dan terus berterus terang yang dia hamil anak luar nikah dan ingin mencari lelaki yang sudi menjadi suaminya.

cewek cantik bogel

Apa kah ini satu jenaka atau reality?.admin ada cek profile facebook yang sama nama dengan awek ini namun sudah di delete,not found.

Adakah sebab awek ini sudah mendapat lelaki yang sudi menjadi suaminya dan sebagai bapa kepada anak luar nikahnya profile facebook telah di deletenya?.

Tiada yang tahu.tapi admin belum cuba call nombor tellnya.kalau anda higin,silakan call.. :P.anda baca sendiri status awek ini di bawah.apa pula kata anda?.. 🙂

gadis cantik cari kekasih

Carian ke artikel ini

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

2 comments

  1. sy cari..ppuan.yg utama janda.datin.bini org.ankdaratu..yg gersang.bole wassap pd sy..main dgn btg 7 inci..jilat smpai anda gme.tmt main anda siap kn..yg berminat bole wassap pd sy nom in 0192856594..

  2. betul ke nak cari suami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *