Home > Berita > Gambar Ini Buat Ramai Lelaki Teringin Nak ‘Berkhatan’ Lagi!

Gambar Ini Buat Ramai Lelaki Teringin Nak ‘Berkhatan’ Lagi!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

SEKEPING gambar menunjukkan seorang seorang kanak-kanak lelaki terbaring dipercayai untuk menjalani prosedur berkhatan kini viral di media sosial.

Apa yang menjadikan gambar berkenaan begitu menarik hingga dikongsikan adalah aksi sekumpulan gadis jelita yang mengelilingi adik-adik berkenaan sambil beraksi ceria merakamkan kejadian tersebut.

Tidak dapat dipastikan sama ada gadis-gadis berkenaan adalah pelajar perubatan atau pelawat awam namun ramai yang meluahkan perasaan kurang senang apabila gambar itu beredar di laman sosial kerana amalan berkhatan yang wajib ke atas lelaki Islam sepatutnya dijalankan dalam keadaan sulit dan tertutup.

Bagaimanapun, lebih ramai netizen terutama dari golongan kaum Adam menjadikan gambar berkenaan sebagai bahan lawak dengan memberi komen mereka pun mahu berkhatan semula jika begitu keadaannya.

Erm, pasti ke nak berkhatan dalam keadaan dikelilingi gadis-gadis jelita seperti adik ini?

Sebab kami pasti, beberapa tahun akan datang adik dalam gambar ini akan berdoa supaya tidak ada sesiapa pun yang mengecam identiti dirinya kerana ia boleh dijadikan bahan lawak seumur hidup kot! – MYNEWSHUB.CC

Sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *