Home > Berita > GAMBAR ISTERI DAN ANAK PEMBUNUH PEGAWAI AMBANK!

GAMBAR ISTERI DAN ANAK PEMBUNUH PEGAWAI AMBANK!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

GAMBAR ISTERI DAN ANAK PEMBUNUH PEGAWAI AMBANK!-Beberapa hari lepas pegawai bank ambank telah mati ditembak di kepala oleh seorang pengawal keselamatan bank tersebut dan melarikan sejumlah besar wang dari peti besi bank tersebut.
gambar isteri pembunuh pegawai ambank
Dan hingga kini dikhabarkan suspek tersebut masih belum di tangkap dan kini masih bebas di luar sana.dan admin juga ada menerima berita menganai suspek dimana suspek adalah orang asing dari indonesia dan hanya menggunakan IC palsu yang dibelinya dengan harga dalam rm200-600 sahaja.

Dan semalam satu sumber telah mendedahkan akaun facebook beliau dan menurut sumber di dalam akaun facebooknya terdapat banyak gambar-gambar duit bergolombokan dan sudah sah suspek ini mengilakan duit yang banyak dan kemungkinan besar rompakan dan pembunuhan itu sudah dirancang dari awal oleh suspek dan beberapa rakan senegaranya.

Terkini pula,satu sumber telah mendedahkan gambar-gambar keluarga suspek iaitu isteri dan juga anak suspek yang telah di ambil dari akaun facebook suspek.admin juga tidak pasti tapi segala sumber telah admin dapati dari blog INI.

Wanita di dalam gambar dibawah ini disyaki adalah isteri suspek dan kini ditahan oleh pihak polis bagi membantu siasatan.

gambar keluarga pembunuh pegawai ambankgambar anak pembunuh pegawai ambankgambar pembunuh pegawai ambank

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *