Home > Berita > GEMPAR! GADIS 14 TAHUN DIROGOL 34 LELAKI DI TERENGGANU

GEMPAR! GADIS 14 TAHUN DIROGOL 34 LELAKI DI TERENGGANU

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

GEMPAR! GADIS 14 TAHUN DIROGOL 34 LELAKI DI TERENGGANU-Lagi kes yang amat menyedihkan dimana seorang gadis cantik berusia 14 tahun telah dirogol beramai-ramai oleh 34 lelaki melayu.

gadis cantik dirogol

Kejadian rogol beramai-ramai ini telah berlaku di sebuah rumah di ketereh terengganu.apa yang lebih memlaukan,perogol-perogol ini sendiri berbangsa melayu.memang sedih bila anak bangsa sendiri yang buat kerja sebegini!.

Menurut sumber,gadis cantik ini telah datang ke party terbuka disebuah rumah di terengganu dan ditemani oleh dua rakannya namun dua rakannya dikatakan tidak di apa-apakan.agaknya dua rakan itu ada muslihat sebelum ini..hhmm.. siapa yang tahu.tapi menurut sumber lagi dua rakannya itu dikatakan sebagai saksi kejadian.

awek cantik dirogol

Selepas berlakunya kisah hitam gadis itu,mangsa kemudiannya membuat laporan polis dan kes sedang giat disiasat.gadis tersebut telah dihantar ke hospital berdekatan untuk tujuan pemeriksaan dan hasil pemeriksaan mendapati koyakan teruk pada hymen dan kesan yang berulang pada kemaluan gadis itu.bayangkan sebanyak 34 batang keluar masuk?..kesian kat gadis ini.apa lah nasibnya kelak.hanya tuhan sahaja yang tahu..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *