Home > Berita > GEMPAR! KEMALUAN PASANGAN KEKASIH MELEKAT SELEPAS MELAKUKAN ZINA

GEMPAR! KEMALUAN PASANGAN KEKASIH MELEKAT SELEPAS MELAKUKAN ZINA

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

GEMPAR! KEMALUAN PASANGAN KEKASIH MELEKAT SELEPAS MELAKUKAN ZINA-Kisah ini berlaku di sebuah desa di afrika dimana menurut sumber,kemaluan pasangan kekasih ini telah berlekat antara satu sama lain selepas sahaja mereka siap dan puas melakukan hubungan seks.

Menurut sumber,pengakuan pasangan berzina ini berlaku saat lelaki itu puas dan selepas mengeluarkan air maninya ke dalam rahim gadis pasangannya itu dan selepas itu lelaki tersebut cuba untuk menarik balik zakarnya dari dalam vargina gadis itu namun tidak boleh dan seolah-olah melekat seperti di gam dengan gam gajah!.

Selepas itu,pasangan tersebut panik dan tidak tahu berbuat apa lagi sehingga lah si sang gadis berteriak untuk meminta tolong dan tidak lama selepas itu orang ramai telah datang dan melihat secara percuma aksi seks mereka tanpa seurat benang.dan pasangan tersebut terpaksa menanggung malu yang teramat sangat.

Berita pasangan kekasih melekat selepas berzina itu cepat tersebar kepada umum dan video juga sempat dirakam oleh salah seorang dari masyarakat disitu dan admin juga sempat download dan kongsikannya di youtube.beringat-ingat lah kita bahawa zina itu dosa nya amat berat memalukan.contohnya sudah dia berikan,jadi..jauhi lah zina.kalau dah tak tahan tu kahwin je terus senang!.. 🙂

TONTON VIDEO DISINI :VIDEO KEMLAUAN PASANGAN MELEKAT SETELAH MELAKUKAN ZINA

>>> http://www.youtube.com/watch?v=YyyNxG6jSXA

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *