Home > Berita > GEMPAR! PELAKON FASHA SANDHA DAN DAZRIN DI TEMBAK

GEMPAR! PELAKON FASHA SANDHA DAN DAZRIN DI TEMBAK

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

GEMPAR! PELAKON FASHA SANDHA DAN DAZRIN DI TEMBAK-Dua pelakon terkenal, Fasha Sandha dan Dazrin Kamarudin ditembak di kawasan tempat letak kenderaan berhampiran sebuah restoran di Kota Damansara.
fasha sandha ditembak
Kejadian itu mengejutkan orang ramai yang berada di dalam restoran tersebut sehingga ada antara mereka yang membuat laporan polis, menyangka bunyi tembakan itu benar-benar berlaku.

Selang beberapa jam kemudian, penggambaran drama terpaksa dihentikan selepas didatangi dua kereta polis yang menerima aduan kejadian tembakan berkenaan.

Bagaimanapun, aktiviti penggambaran drama diteruskan semula selepas pihak polis mendengar penjelasan pengarah drama Along Kamaludin.

Katanya, perkara tersebut hanya salah faham sahaja kerana kejadian Dazrin dan Fasha ditembak seseorang dari dalam kereta sekadar babak lakonan.

“Kami buat babak itu di kawasan parkir bawah tanah sebenarnya, tapi tak sangka pula ada pengunjung restoran berhampiran terdengar dan menyangka ia kejadian jenayah sebenar.”.sumber-josrevalution.net

Carian ke artikel ini

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

2 comments

  1. orang ramai dah takut dah..sebab banyak kes tembakan sekarang ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *