Home > Berita > HANGAT! ISU NAZIB RAZAK BERCINTA DENGAN ROZITA CHE WAN?

HANGAT! ISU NAZIB RAZAK BERCINTA DENGAN ROZITA CHE WAN?

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

najib-razak_bercinta_rozita-che-wanHANGAT! ISU NAZIB RAZAK BERCINTA DENGAN ROZITA CHE WAN? | “Kami sama-sama suka dan Rozita balas cinta saya” Najib Razak..Begitulah ayat yang terpapar pada sehelai muka surat dalam akhbar Harian Metro Ahad bertarikh 27/1/2013 hingga tersebar di Facebook..Apa sebenarnya kontroversi yang baru dikaitkan antara artis Malaysia bernama Rozita Che Wan dan Najib Razak ini selepas pelakon seksi, Rozita Che Wan pernah dituduh dan dikaitkan dengan isu kantoi berbogel sebelum ini..? LoL

Begitulah kesilapan yang telah dilakukan oleh akhbar Harian Metro Ahad yang mengaitkan kononnya kontroversi Najib Razak yang disahkan sedang bercinta dengan Rozita Cik Wan yang sememangnya hot setelah dikaitkan dengan kisah isu kantoi berbogel di webcam sebelum ini..

Gambar bogel webcam kononnya dikatakan milik Rozita Che Wan
Gambar bogel webcam kononnya dikatakan milik Rozita Che Wan

Entri Berkaitan: http://buatbest.blogspot.com/2012/12/gambar-bogel-model-sofea-putih-dan-ali.html

Kali ini isu baru pula timbul yang mengaitkan dia dengan PM pula..Apa yang lebih menariknya, tajuk cerita tersebut juga berbunyi “Bukan Syok Sendiri”, yang menggambarkan kononnya Najib Razak sememangnya sedang hangat bercinta dengan Rozita Che Wan! Suatu perkara dan kesilapan yang seharusnya dielakkan dari berlaku lagi pada akhbar Harian Metro ini..Mungkinkah penulis akhbar tersebut terlalu obses dengan Najib Razak ataupun ianya cubaan untuk mengaitkan PM, Najib Razak berikutan bahang PRU 13 yang semakin hampir ini? Kesilapan teknikal~ LoL.. Sumber: Facebook Kami Boikot Tv3.sumber-http://buatbest.blogspot.com

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

2 comments

 1. ada ternampak kat fb semalam…typo la tu

  • Terima kasih kerana menghantar email kepada saya,

   Anda ada blog?..sila ke http://www.pingje.org dan pingkan artikel2 menarik anda dan terima traffik percuma dan jgn lupa kopy/paste banner pingje.org untuk terima backlink free serta berpeluang tersenarai top 20 referal di sidebar pingje.org.
   Anda tiada blog?..masuk ke http://www.pingje.org untuk membaca lebih banyak artikel2 menarik dan jangan lupa bookmark laman ini..
   Terima kasih..
   By [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *