Home > Berita > Ini Permintaan Dato Red Kepada Datin Red Setelah Adira Hamil

Ini Permintaan Dato Red Kepada Datin Red Setelah Adira Hamil

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Ini Permintaan Dato Red Kepada Datin Red Setelah Adira Hamil

datored

Setelah mengharungi beberapa kontroversi, kini ramai sudah mengenali Dato Red,suami kepada Adira dan juga Datin Red. Berita terkini tentang keluarga ini ialah berita tentang Adira yang telah disahkan hamil ketika aidilfitri yang lalu.

Setelah Adira disahkan hamil, isteri pertama iaitu Datin Red telah mendedahkan suaminya itu ada membuat satu permintaan iaitu mahu isteri pertama juga mengandung.

Bertanya apa responnya tentang kehamilan Adira, Datin Red memberitahu dia mengetahui kehamilan madunya ketika sambutan hari raya yang lalu dan memberi nasihat agar Adira tidak tertekan.

Ini komennya: (sumber: Utusan)

“Saya tahu dia mengandung ketika sambutan rumah terbuka Aidilfitri yang lalu. Nasihat saya agar dia menjaga pemakanan dan jangan stres. Saat ini saya biasa sahaja bila tahu dia mengandung, mungkin bila ada anak nanti kami akan berkongsi perasaan yang sama”

“Suami saya juga ada beritahu yang Adira mengandung, dalam masa yang sama minta saya juga hamil sekali. Bagaimanapun saya rasa biarlah dulu. Belum masanya untuk saya kembali mengandung,”

Walaupun hubungan mereka berdua tidaklah semesra mana, Datin Red tetap mendoakan proses kehamilan Adira berjalan dengan lancar dan baik tanpa sebarang masalah.- PENMERAHDOTCOM

Sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *