Home > Berita > Johnny English Reborn 2011 Full Download(Mr Bean-Lawak)

Johnny English Reborn 2011 Full Download(Mr Bean-Lawak)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

JOHNNY ENGLISH adalah sebuah filem yang paling terbaru dan terlawak sekarang ini,di mana pelakon utamanya ialah tidak lain tidak bukan iaitu MR BEAN!!..haha..pasti korang pun sudah tahu kan?..semalam lepas je download filem ni yang besar sizenya dalam 400mb,terus layan..fuhhh..bukan main lawak giler lagi mr bean ni..haha…

Jadi tak payah lah korang susah-susah untuk ke pawagam ataupun membeli cd cetak rompak tu lagi pun cd original belum ada di pasaran pun..haha…baik download terus dari sini dan versi yang saya kongsikan ni pun memang dah macam cd original dah,terang dan clear penuh!..haha..ok apa kata korang tengok dulu traler movie ini sebelum aksi sebenar MRBEAN keluar…hehe..

Ahaha..tengok trealer je pun dah kelakar…..so rugi kalau korang terlepas filem ini..berbaloi..

download full movie—->Part 01

download full movie—->Part 02

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

3 comments

  1. citer ni mmg best giler…rugi tak tgk….

  2. aku xleh nk donlod sbb uspot Uni. aku block ler mediafire..waaaaaaaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *