Home > Berita > JOM TENGOK LAMAN WEB RASMI DATO’ SITI NURHALIZA

JOM TENGOK LAMAN WEB RASMI DATO’ SITI NURHALIZA

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

JOM TENGOK LAMAN WEB RASMI DATO’ SITI NURHALIZA-Nampaknya penyanyi tersohor tanahair Dato’ Siti Nurhaliza telah melancarkan laman web rasmi tentang dirinya pada Jumaat lalu. Ianya merupakan laman web rasmi Dato’ Siti untuk menggabungkan tiga entiti penting dalam kerjayanya, iaitu Siti Nurhaliza Productions (SNP), Simplysiti dan juga kelab peminatnya SitiZoners.
gambar siti nurhaliza bogel
Untuk makluman buat semua peminat Dato’ Siti, laman sesawang milik beliau yang dinamakan sebagai Siti Nurhaliza Official (SNO) boleh dilayari menerusi url www.simplysiti.com.my. Majlis pelancaran berkenaan diadakan di Sakura Kristal Café, Taman Melawati itu dihadiri tetamu serta rakan-rakan media selain daripada pemenang bertuah peraduan Simplysiti.

Siti Nurhaliza Official (SNO) menghimpunkan bukan sahaja berita mengenai kerjaya seninya, malahan semua maklumat berkenaan kosmetik Simplysiti. Laman web rasmi yang mengangkat slogan ‘Socialize.Entertain.Shop’ ini merupakan projek yang diuruskan anak tirinya sendiri, Asyraf Khalid yang bertindak selaku Ketua Media Baru SNP.
gambar bogel siti-nurhaliza
Apa Kelebihan Siti Nurhaliza Official (SNO)?
1) Siti Nurhaliza Official (SNO) juga bakal mengadakan sesi ‘chat’ di antara Siti dengan peminat-peminat setianya.
2) Malah, koleksi peribadi Siti seperti baju dan aksesori akan dilelong secara eksklusif hanya di SNO.
3) Pembelian barangan Simplysiti secara ‘online’ juga boleh dilakukan di laman web ini.
4) Paling penting, pengguna yang mendaftar selaku ahli Sitizoners di laman web ini bakal menerima diskaun istimewa untuk pembelian produk Simplysiti.
5) Tidak cukup dengan itu, laman web rasmi ini akan menampilkan persembahan akustik eksklusif Siti Nurhaliza dengan selebriti terkenal tanahair. Antara artis yang sudah pun membuat rakaman bersamanya adalah Aizat.sumber-http://www.ammboi.com

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *