Home > Berita > KEJAM! BAPA 52 TAHUN MER0G0L KANAK-KANAK SELAMA 2 BULAN

KEJAM! BAPA 52 TAHUN MER0G0L KANAK-KANAK SELAMA 2 BULAN

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Sekadar hiasan!
Sekadar hiasan!

KEJAM! BAPA 52 TAHUN MER0G0L KANAK-KANAK SELAMA 2 BULAN | BATU GAJAH – Seorang kanak-kanak berusia 12 tahun menjadi mangsa kerakusan bapa saudaranya sendiri apabila dirogol di rumahnya di Tronoh dekat sini, sejak dua bulan lalu.

Ketua Polis Daerah Batu Gajah, Asisten Komisioner Shaharon Anuar Abdul Latif berkata, kanak-kanak itu tinggal bersama ibunya, yang menghidap barah usus dan lima adik-beradik yang lain, di rumah berkenaan.

Menurutnya, bapa saudara mangsa yang berusia 52 tahun itu juga tinggal bersama keluarga terbabit di rumah tersebut sejak tiga tahun lalu dan bekerja sebagai pengait kelapa sawit bagi menampung kehidupan mereka.sumber-http://www.sinarharian.com.my

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

5 comments

  1. giler orang tua tu!!kaki porno la tu!

  2. tua nak mampus perangai macam binatang.

  3. ya allah! tak sggp aku melihat dan mendgr keadaan dunia skrg ni,di mana mana saja apa lagi la di sekitar kita tggl perasan tak perasan saja lah,klu boleh semua kita mau kesian and simpati,tp org tua mcm citer di atas ni mmg ramai la kes mcm ni mmg byk cuma nasib la dpt masuk news ker dak,ntah la mcm mana mau cakap agaknya dia takda duit nak melanggan tu yg dia hentam bdk tu takpun agaknya dlm kapla dia,dia dah jadi pencari rezeki tak berbaloi dia tak dpt apa2 balasan tu yg dia hentam bdk tu,gila!!astaghfirullah,nauzubillahiminzhalik ya allah lindungi la semua insan2 yg tdk berdosa dan tdk berdaya dan semoga manusia2 kejam ni akan mendpt pembalasan setimpal dgn perbuatannya,ya allah minta2 la di jauhkan (maaf klu ada perkataan yg salah eja)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *