Home > Berita > KEJAM! BAYI DITIKAM KEMUDIAN IBUNYA MEMANAM HIDUP-HIDUP

KEJAM! BAYI DITIKAM KEMUDIAN IBUNYA MEMANAM HIDUP-HIDUP

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

KEJAM! BAYI DITIKAM KEMUDIAN IBUNYA MEMANAM HIDUP-HIDUP-Seorang bayi di temui oleh orang awam yang berkebetulan lalu di kawasan di mana seorang bayi di tanam hidup hidup oleh ibu kandungnya sendiri selasa lalu.

bayi di tikam

Menurut individu yang menemui bayi itu,dalam kejadian pukul 5 petang dia terdengar bunyi pergerakan berhampiran dan menyangka ia adalah bunyi pergerakan ular ataupun cicak.

Karena rasa ingin tahu setelah diperiksa alangkah terkejutnya dia setelah menemui sekujur tubuh bayi malang yang masih bertai pusat di tanam dibawah sebuah pokok.

bayi dibunuh ibu kejam bunuh bayi bayi tidanam hidup hidup

Di fahamkan bayi malang tersebut di dera sebelum di tanam hidup hidup oleh ibunya sendiri sedalam 20 sentimeter,menjadikan bayi ini masih ada ruang untuk bernafas seketika sebelum di selamatkan oleh penduduk tempatan berkenan.
Keadaan bayi terdapat beberapa tikaman di bagian badan dipercayai di tikam dengan benda tajam,bagaimanapun menurut sumber bayi malang ini selamat karena luka itu tidak daam.

Orang awam yang segera membawa bayi berkenan kehospital waeng yai thailand untuk mendapat rawatan segera.

Pihak hospital mempercayai dan memaklumkan kepada pihak polis bahwa berkemungkinan mangsa di dera sebeum di tanam hidup hidup.dan kami telah merawatnya dan kini keadaan mangsa telah stabil katanya.

Siasatan awal yang dilakukan,pihak polis mendapati kesan tayar motorsikal dan kesan dara serta secebis pakaian yang dipercayai milik suspek.sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *