Home > Berita > KEJAM! GADIS DIROGOL BERGILIR DAN DIPAKSA MINUM ASID

KEJAM! GADIS DIROGOL BERGILIR DAN DIPAKSA MINUM ASID

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

KEJAM! GADIS DIROGOL BERGILIR DAN DIPAKSA MINUM ASID-Akhir zaman ini manusia sudah semakin kejam.baru-baru ini telah berlaku satu kes yang amat menyedihkan di mana seorang gadis berusia 22 tahun telah di rogol beramai-ramai sebelum dicekik dan dipaksa meminum asid.

Kejadian ini berlaku di sebuah desa di india.kes ini telah terbongkar selepas penemuan mayat seorang gadis yang dibuang di satu tempat lapang telah ditemui orang ramai.dalam pada itu,polis india sedang mengesan identiti mangsa berikutan wajahnya yang hampir cair dipercayai terkena asid.

gadis india cantik dirogol

Bedah siasat menunjukkan gadis ini telah dirogol berulang kali menurut keadaan kemaluannya yang rosak teruk akibat kemasukan zakar yang banyak.muka gadis ini juga turut rosak hampir 90% akibat terkena asid.

Sebelum ini,satu lagi kes menyebabkan dua beradik di gantung sampai mati di atas pokok sebelum mereka dirogol beramai-ramai.dan apa yang menakutkan orang ramai,kejadian gadis dirogol sebelum di paksa minum asid ini hanya berlaku 60 batu dari kejadian dua beradik itu dirogol dan digantung.

Kejadian ini mengakibatkan kemarahan orang ramai dan meminta penjelasan dari pihak berkuasa agar kes sebegini dapat diselesaikan dengan cepat.

Apa pun kejadian sedemikian rupa memang sungguh kejam dan bagi admin,jika pelaku ini di berjaya diberkas harap mereka akan terus dihukum bunuh tanpa balas kasihan!.. padan dengan muka suka sangat merogol dan membunuh..hehe.. 🙂

Carian ke artikel ini

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

One comment

  1. Syukur aku dilahirkan di malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *