Home > Berita > KEJAM! VIDEO BUDAK 2 TAHUN DI PENGGAL DI SUNGAI KLANG

KEJAM! VIDEO BUDAK 2 TAHUN DI PENGGAL DI SUNGAI KLANG

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

KEJAM! VIDEO BUDAK 2 TAHUN DI PENGGAL DI SUNGAI KLANG,GAMBAR BUDAK DI PENGGAL KEPALA DI SUNGAI KLANG-Berita ini amat menyayat hati admin.bayangkan budak berusia 2 tahun telah di penggal kepalanya.entah apa salah budak itu sanggup di penggal kepalanya.

gambar budak dua tahun di penggal kepala di sg klang

Menurut sumber,budak ini telah di culik oleh seorang warga asing di sebuah pusat beli belah di kuala lumpur sebelum bertindak melarikan budak malang itu ke tepi sungai klang dan nekad memenggal kepala budak itu tanpa balas kasihan..

Agaknya warga asing bangsat ini tak siuman kot atau mungkin di bawah pengaruh dadah.namun masih belum dipastikan.warga asing ini sempat melarikan diri selepas menyedari perbuatan kejamnya memenggal kepala budak itu di sedari orang ramai.

Kejadian menyedihkan itu telah berlaku pada jam 9 malam dan kini polis sedang giat menjejaki suspek.suspek seorang lelaki berusia lingkungan 30 an.menurut sumber,ibubapa anak itu dikatakan sedang membuat pengancaman namun masih belum disoal siasat kerana agak lemah menerima kenyataan berikutan keadaan anak mereka yang agak menyayatkan hati.

Dalam pada itu,polis telah menemui beberapa serpihan marble dan dipercayai digunakan oleh suspek warga asing itu untuk memenggal kepala budak itu.motif pembunuhan masih belum disahkan dan masih dalam siasat mengikut kanun keseksaan 302.

Apapun harap warga asing yang datang di malaysia hanya membunuh itu juga akan dipenggal kepalanya seperti mana yang dia lakukan pada budak itu.. sakit hati betul dengan pendatang-pendatang asing di malaysia sekarang ni.macam-macam kes berlaku..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *