Home > Berita > KELEBIHAN MEMILIKI PAYUDARA KECIL!!

KELEBIHAN MEMILIKI PAYUDARA KECIL!!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Kelebihan Memiliki Payudara Kecil

KELEBIHAN MEMILIKI PAYUDARA KECIL!!

Zaman Sekarang Nih Semuanya Nak Montok-montok Belaka.. Macam-macam Ubat Yang Di Ambil Untuk Mencantikkan Payudara, Tetapi Tahukah Anda Ada Sesetengan Makanan Tambahan Merbahaya Bagi Wanita, Memilik Payudara Yang Kecil Bukanlah Bermakna Anda Tidak Sempurna, Size hanyalah ukuran semata-mata Sebenarnya Sangat Banyak Kelebihan Untuk Wanita Yang memiliki payudara yang lebih  Kecil Antaranya ialah…

1. Lebih Cepat terangsang

Hasil Kajian University of Wina menemui bahawa perempuan berpayudara besar Kadang kurang sensitif terhadap rangsangan Berbanding Yang  lebih kecil. “Payudara memiliki jaringan lemak lebih banyak  Berbanding kelenjar, padahal kelenjar merupakan bahagian paling sensitif,”University of Wina.

Seorang seksologi Rachael Ross, Berkata, “Pada payudara yang lebih kecil, kelenjar lebih mudah untuk terangsang Semasa foreplay kerana tidak terletak di bawah lapisan lemak.”so berbahagialah walau payudara anda kecil

2. Mudah mengesan,

Miliki payudara kecil juga menyihatkan dalam cara lain. “Dalam pemeriksaan payudara sendiri, pemilik payudara kecil akan lebih mudahmengesan jika adanya sebarang  benjolan di bahagian belakang payudaranya kerana hanya ada sedikit lapisan,” kata ahli onkologi Marisa Weiss, presiden Breastcancer.org

Payudara Kecil  juga boleh Meringankan Beban hidup Anda kerana tidak memberatkan kerja leher. Payudara besar tentu akan memberi beban dan  tekanan tubuh terutama leher “Ini Juga boleh mengubah postur seorang perempuan, terutama pada leher dan boleh menyebabkan sakit kepala,” kata Dr Weiss.

kebaikan Memiliki Payudara Kecil

3. Nampak Lebih muda
Memang, gadis sepertinya sudah Semulajadi lebih merasa menarik  dengan payudara besar, tapi dengan payudara kecil, gadis biasanya dianggap bahawa Masih muda Remaja.

Satoshi Kanazawa, PhD, seorang psikologi evolusi di London School of Economics bekata, “Payudara lebih besar biasanya akan kendur dari waktu ke waktu. Ini juga boleh menjad iukuran  bahawa seorang perempuan sudah tak muda lagi.” “Jadi lebih Sukar  untuk Mengagak usia perempuan jika ia memiliki payudara yang lebih kecil.”

~Jadi Jangan Risau Kecil Atau Besar Bukanlah Satu Masalah Masing-masing Ada Kelebihannya Anda Cuma Perlu Yakin Dengan Diri Anda =)

Sumber: masalahwanita

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

One comment

  1. tetek kecik cpt stim rpenye.. baruku tahu..
    hakhak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *