Home > Berita > Kenyataan Balas Abby Abadi Setelah Mas Idayu Mengamuk Ditegur

Kenyataan Balas Abby Abadi Setelah Mas Idayu Mengamuk Ditegur

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Kenyataan Balas Abby Abadi Setelah Mas Idayu Mengamuk Ditegur

abby

Abby Abadi kini tampil membuat kenyataan balas setelah penyanyi dangdut yang juga tenaga pengajar AF, Mas Idayu dilihat mengamuk setelah ditegur.

Dalam kenyataan itu, Abby Abadi pada mulanya tidak mengetahui ‘mami’ dalam rancangan itu ialah Mas Idayu. Abby jug amenepis dakwaan bahawa dia mahu menumpang populariti malah tak pernah menonton rancangan tersebut.

Sekali lagi Abby mengambil pendekatan menasihati Mas Idayu supaya jangan seronok sangat dan jaga diri.

Ini komen Abby:

Jangan seronok sangat kak

Awalnya Saya taktahu pun
Yg Mami tu Akak

Saya memang tak tengokpun
Buleh tanya anak2

Adik beradik
Mak Ayah Saya
Sahabat2 terdekat Saya

Saya memang tak heran dah
Dengan hiburan2 ni

Nak tumpang popular jauh sekali

Sebab Sy faham la
Saya tegur kak

Jangan seronok sangat
Tak selamanya kita akan di atas

Itu jelah adik nk pesan

JAGA DIRI YE KAK
Semoga Hidayah ALLAH
Milik kita bersama
Fi Hifzillah

Semoga mereka berdua berdamai. Hapuskan ego masing-masing dan muhasabah diri. -PENMERAHDOTCOM

Sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *