Home > Berita > Keputusan Digi WwWOW Awards!!..juara di ketauhi…

Keputusan Digi WwWOW Awards!!..juara di ketauhi…

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

sebelum ini pertandingan digi memang hangit lagi panas,fuhh..kalau di kira-kirakan berapa banyak jemputan yang saya dapati memang tak leh di kira banyaknya!..hehe…tapi aku tetap support diorang,tak kira siapa kah..jom ceking siapa juara itu…
juara_A.Fo Radio
 Juara: Pathfinder.my
Stacy AF 6
Nicholas Teo
 
Anwarhadi
anwar hadi
Blog serius
anwar hadi
The Techno Hut
agak-agaknya siapa yang WOWW ye?hehe….pasti korang tahu kan!!….ok kalau tak tahu lagi,agak-agaknya siapa yang namanya paling banyak di sana?,,hehe,,bukan kah anwar hadi?..so…JUARA WOWW digi ini telah di menangi oleh anwar hadi..fuhhh..kalau korang pernah masuk blog beliau memang kelihatan biasa-biasa aje tapi tak sangka pula beliau ni ada udang di sebalik batu..haha..ok..dengar-dengar hadiah untuk pemenang digi woww ni dalam rm 5000!!…woww..lumayan beb…tak rugi betul anwar hadi tu buat promte mati-matian yer..hehe..pa-pe pun saya ucapkan TAHNIA.. buat beliau…..

#-sumber dari-http://amanz.my/

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

4 comments

  1. hebatnye anwar hadi…

    Hot Chick PC Expo 2011 @ PWTC Kuala Lumpur

  2. tak pernah dgr blog anwar hadi ni..kena jengah ni

  3. masing masing ada kelebihan dan ada kekurangan..anwar hadi tu memang best pun..hehe..tapikan kalau anugerah ni tak melalui undian kan lagi best..pakai juri..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *