Home > Berita > keputusan malaysia vs livepool

keputusan malaysia vs livepool

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

 03-06
wahoww..petang tadi tak sempat nak pegi tengok sebab banyak lagi kerja yang perlu di aturkan so..tengok keputusan pun dah ok..hehe..tapi kalau ada sesiapa yang senasib dengan saya boleh tengok video clip dekat bawah ni..haha..tak pe..tengok secara high light lagi best..tenang tanpa gangguan..betul tak..huhuh….
korang layan lah..hehe…sebenarnya tak nak buat entry ni sebab dah ramai sangat yang buat tapi untuk meluahkan perasaan yang tidak kesampaian ke bukit jalil tu..haha…owh…kalo yang line internetnya tak clear,boleh download terus ye….

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

4 comments

  1. malaysia melawan ngan baik..:)

  2. defend perlu di perbaiki kalau nak pergi jauh dalam kelayakan piala dunia..keeper kekalkan sharbinee alawee…memang dia tengah di tahap terbaik sekarang.

  3. malaysia mudah tersentap dan hilang kosentrasi…kena perkuat lagi defence…mudah kucar-kacir…

  4. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip pasang audio sound sistem kereta

    uihhhh boleh tahan gak perlawanan tu …. hebat jugak…..

    aku pun tak sempat nak tengok … nasib baik ko ada videonyerr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *