Home > Berita > keputusan Piala Malaysia 2011 TERKINI!

keputusan Piala Malaysia 2011 TERKINI!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Sebenarnya bukan niat nak update keputusan ni,tapi oleh kerana saja nak tarik traffik melalui SEO rasanya itu salah!..haha..ok sebenarnya aku nak update keputusan terkini piala malaysia ni,kerana rasa tidak puas hati sebab negeri di bawah bayu itu kalah oleh pihak lawan iaitu perak,kenap?…ya sebab sabah itu negeri kelahiran aku so..kena sokong lah..hehe..ok lah tak apa,perlawanan ini belum berakhir,so belum tahu belum cuba tengok dulu baru tahu!..:)….

keputusan terkini piala malaysia 2011

#kredit image dari mankete

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *