Home > Berita > KEPUTUSAN TERKINI PIALA MALAYSIA 27 SEPTEMBER 2011 DAN JADUAL PERLAWANAN SETERUSNYA

KEPUTUSAN TERKINI PIALA MALAYSIA 27 SEPTEMBER 2011 DAN JADUAL PERLAWANAN SETERUSNYA

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Salam sejahterah semua,amacam kerja hari ini ok ke?..hehe..ok sebenarnya label dibahagian sukan blog ini, buat masa sekarang masih lagi dalam keadaan yang belum sampai keseparuh jalan pun,tapi saya harap selepas 2 ke 3 bulan ini pasti setiap perlawan akan aku updatekan secara terperinci dan betul.

Ok sekian dulu kata pembuka itu,sekarang masa untuk layan keputusan piala malaysia untuk 27 september 2012 ini:

Group A

Kedah lwn Perak

(Stadium Darul Aman) 20:45

Johor lwn Sabah

(Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos) 20:45

Group B

Terengganu lwn Negeri Sembilan

(Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah) 20:45

KL Sime Darby lwn Selangor PKNS

(Stadium Majlis Perbandaran Selayang) 20:45

Group C

Kelantan lwn Felda United FC

(Stadium Sultan Muhammad IV) 20:45

Johor FC lwn Sarawak

(Stadium Majlis Perbandaran Pasir Gudang) 20:45

Group D

Selangor lwn Kuala Lumpur

(Stadium Shah Alam) 20:45

PDRM lwn T-Team

Ok semoga berguna…jangan tak tengok perlawanan tu tau!..🙂

kredit http://sukakereta.blogspot.com/

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

3 comments

  1. Hidup Johor dan Johor FC! ;D

    Majulah sukan untuk negara!!

  2. baguih2 ..leh tgk bola lak kt sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *